logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Interiéry nově na Stavebních veletrzích Brno!

Termín 13. až 17. dubna 2010 by si již nyní měl zaznamenat ten, kdo chce mít možnost podávat nejnovější informace z oblasti stavebnictví – již po patnácté se totiž uskuteční mezinárodně uznávané Stavební veletrhy Brno. Žhavou novinkou nadcházejícího ročníku je zastoupení oborů interiér a bydlení.

Cílem rozšíření Stavebních veletrhů Brno o interiér a bydlení je vytvoření uceleného komplexu veletrhů, který zahrnuje všechny obory stavebnictví, technického zařízení budov a nově také veletrh nábytku a interiérového vybavení. Toto rozšíření bylo zajímavé pro 85 % návštěvníků Stavebních veletrhů Brno 2009.

Patnáctý ročník Stavebních veletrhů Brno se bude opět věnovat celosvětově atraktivním tématům, zejména energeticky úspornému stavění a úspoře energií. Toto téma se dotýká nejen oblasti technického zařízení budov, ale i oborů zdících materiálů, oken, dveří, izolačních materiálů, konstrukčních systémů a ostatních stavebních materiálů. Téma bylo zajímavé pro 90 % návštěvníků Stavebních veletrhů Brno 2009. Vzniká tak jedinečná možnost pro každého, dovědět se o novinkách v nabídce produktů a služeb, konkrétních výrobcích, současných oborových trendech a hlavně osobně se na vše zeptat a vyzkoušet si.

Vystavovatelé přitom mohou na místě demonstrovat konkrétní produkty a tipy a zároveň bezprostředně reagovat na dotazy návštěvníků. To vše včetně spokojenosti na straně vystavovatelské i návštěvnické dokazuje, že veletrh jako marketingový nástroj má stále významnější pozici a že zejména v době krize jej lze využít pro přímou a nenahraditelnou komunikaci obou skupin. Z návštěvy Stavebních veletrhů Brno 2009 si odneslo požadované informace a bylo spokojeno 80 % z celkového počtu návštěvníků. Zastoupením nového oboru lze procento spokojenosti očekávat na ještě vyšší úrovni.

Každý, kdo chce z krize odejít neporažen, tzn. být viděn a kupován, má do 30. října 2009 možnost cenového zvýhodnění včasného podání přihlášky. Kromě toho připravily Stavební veletrhy Brno speciální výhody pro nové i stávající vystavovatele. Více naleznete na stránkách veletrhů: www.stavebniveletrhybrno.cz


Veletrhy Brno, a.s.
logo Veletrhy Brno, a.s.

Největší realizátor veletrhů a výstav v České republice s více než třicetiletými zkušenostmi v oboru. Hlavními obory činnosti je poskytování obchodních (výstavářských) služeb pro podniky a pronájem vlastních nemovitostí (výstavních ploch a pavilonů). ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.