logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Rusko: VELOX byl zvolen nejlepším stavebním materiálem pro "Dům pro lidi"!

Vědci ze stavební a architektonické Univerzity Tomsk zvolili VELOX nejlepším stavebním systémem pro výstavbu rodinných domů v Rusku. Výsledky byly zveřejněny v červnovém vydání státní ruské brožury "Normy a kalkulace v ruském stavebnictví".

Reklama

Vědci si dali za úkol zjistit stavební materiál, který je v Rusku nejlepší pro stavbu "Domu pro lidi". Zadáním bylo nalézt systém, se kterým je možné ekonomicky výhodně stavět masivní rodinné domy a který odpovídá ruským předpisům a normám ve stavebnictví. VELOX byl vyhlášen jasným vítězem z 10 testovaných systémů, odborníci pouze vyzdvihli výhody, nenašli jedinou nevýhodu!

"Tento výsledek potvrzuje samozřejmě také VELOX v Rakousku a v České republice. Jsme pyšní na to, že se také ruský trh přesvědčil o výhodách betonové konstrukce s dřevěným opláštěním.", říká Dkfm. Reinhold Krampl, jednatel firmy v Rakousku i v České republice.

VELOX v Rusku vyrábí a prodává skupina Rosstro. Během posledních 5 let prezident firmy Alexander Makarov koupil na licenčním základě od firmy VELOX - Werk GesmbH již 3 závody a uvedl je do provozu, z toho třetí zařízení v červnu 2009. "Zkoumali jsme množství technologií zastoupených na světovém, trhu, našli jsme tu podle našeho názoru nejlepší a uvedli ji na ruský trh: VELOX. Perfektně sladěná rovnováha ceny, rychlé výstavby a kvality! VELOX je univerzálně použitelný, tímto způsobem je možné stavět rodinné domy i výškové budovy a odpovídá našim nejvyšším požadavkům na energii a životní prostředí", zdůrazňuje Makarov.

   

Studie Univerzity Tomsk nyní 100% potvrzuje jeho prognózy z doby před 8 lety. Vědci zdůrazňují následující vlastnosti, díky kterým VELOX nakonec obsadil první místo: cenově výhodný, tepelně izolující, s dlouhou životností, spolehlivý, odolný proti zemětřesení, rychlá a jednoduchá montáž, ekologický!

VELOX stručně:

VELOX-Werk GesmbH je úspěšná rakouská výrobní firma, který již více než 50 let vyrábí štěpkocementové izolační desky VELOX. K tomu používaný výrobní postup je patentovaný a je to nejmodernější výrobní postup v této oblasti. Štěpkocementové desky VELOX se využívají při výstavbě rodinných, bytových a jiných staveb pozemního stavitelství, pro vytváření protihlukových opatření a jako doplňkové produkty pro jiné stavební technologie. Podrobnosti na: www.velox.cz.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.