logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Patrové rozdělovače a sběrače LOGOfloor pro napojení bytů a nebytových prostor

Typický bytový dům s komerčními prostory. Typické řešení rozvodů topné vody s jednou centrální stoupačkou a rozdělovači v jednotlivých podlažích pro napojení bytových či nebytových jednotek. Typický požadavek investora či projektanta na osazení měřičů tepla již na rozdělovač, který je přístupný ze společných prostor.

Typická situace, pro kterou však není typické řešení, neboť pro takové projekty se nedodávají speciální rozdělovače. Rozdělovače totiž musejí splňovat požadavky vyplývající z tohoto typu instalace. Rozdělovač musí umožnit přenos dostatečného výkonu pro napojení celých bytových a nebytových jednotek s mnohdy velmi výkonově rozdílnými okruhy. Rozteč jednotlivých vývodů a konzolí musí umožňovat osazení měřičů tepla a regulačních armatur, filtrů, odvzdušnění, kompletní zaizolování a to vše při kompaktních rozměrech tak, aby rozdělovač a sběrač bylo možné osadit do běžné skřínky pro rozdělovač.

Protože těmto požadavkům nevyhovují ani běžné rozdělovače na podlahové vytápění ani "kotlové" rozdělovače, připravila firma MEIBES speciální řadu rozdělovačů LOGOfloor, které plně odpovídají všem výše uvedeným požadavkům a v duchu firemní filozofie se dodávají jako plně smontované a osazené jednotky, včetně měření, regulace a skříně. Stavebnicové řešení umožňuje připravit sestavu LOGOfloor vždy podle požadavků projektu a zákazníka.

Všechny technické informace najdete v Ceníku Meibes na rok 2009 (strana 20).


Aalberts hfc CZ s.r.o. (Flamco/Comap)
logo Aalberts hfc CZ s.r.o. (Flamco/Comap)

Skupina Aalberts, Hydronic Flow Control: značky Flamco-Meibes-Simplex pokrývají široké spektrum inovativních systémů techniky zařízení budov od instalace u zdroje tepla přes jeho distribuci až po regulaci předávání. Společnost COMAP je expertem v systémech ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.