logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Čerpadla DAB

IVAR CS, s.r.o. je dovozce se širokým sortimentem vybraných komponentů pro vytápění, vodu a plyn. Specializujeme se na prodej armatur, rozvodných systémů, tepelných čerpadel, solárních systémů a čerpadel DAB. Zastupujeme řadu renomovaných zahraničních výrobců, jejichž výrobky distribuujeme dále do prodejní sítě po celé České a Slovenské republice.

Naším prvořadým cílem je spokojenost zákazníka. Proto se snažíme zajistit široký sortiment zboží v dostatečném množství, aby bylo kdykoliv připraveno k okamžitému odběru. Aby si každý z Vás mohl vybrat výrobek přesně podle své představy, nabízíme na našich stránkách v našem katalogu co nejpřesnější a nejpodrobnější technické údaje.

Jedinou cestou, jak našeho cíle - spokojenosti zákazníka - dosáhnout, je vedle poskytování včasných a bezvadných služeb, především zajištění vysoké kvality našich výrobků. Dbáme na to, aby zboží, které Vám prodáváme, splňovalo i ty nejnáročnější požadavky mezinárodního standardu ISO 9001. Mezi velmi dobré obchodní partnery, kteří nabízejí výrobky vysoké kvality, technologie a spolehlivosti, patří společnost DAB.

Rádi bychom Vám představili některá čerpadla, jejichž vysoká užitná hodnota je předurčuje k masovému rozšíření v rodinných domech, na chatách i v různých průmyslových odvětvích.

Kalové čerpadlo FEKA VS 550, 750, 1000, 1200 - sám název nám napovídá možnosti a určení tohoto čerpadla. Vedle relativně čisté vody ze zaplavených sklepů, garáží a suterénů je schopno čerpat splašky i s rozptýlenými pevnými částicemi o průměru 40 až 50 mm. Je již od pohledu velmi robustní konstrukce. Nerezová spirální skříň, nerezové vířivé oběžné kolo a nerezové díly motoru jsou předpokladem vysoké životnosti. Vyrábí se v mnoha modifikacích a může samo o sobě pracovat v automatickém režimu, trvale ponořeno.


Firma DAB vyrábí i cenově velmi přístupná čerpadla na mírně znečistěnou vodu, jejichž předností je například minimální nevyčerpatelný zbytek.


Dnes jsou již klasická odstředivá bezproblémová samonasávací čerpadla řady JET dlouho užívána v domácích vodárnách v rodinných domcích, na chatách i na zahrádkách. DAB je vyrábí v mnoha výkonových velikostech i materiálových provedeních.


Pokračovateli čerpadel JET jsou čerpadla řady EURO. Jedná se o odlišnou koncepci, jejíž výhodou je vysoký výkon daný vícestupňovou konstrukcí, která je navíc méně hlučná, což je u domácích vodáren velmi důležité. Vysoký výkon je v dnešních moderních domácnostech samozřejmostí.


Klasické domácí vodárny s čerpadly řady JET s nádržemi 20, 50, 80 a 100 litrů jsou v naší standardní nabídce. Na vodárny jiných koncepcí můžeme dodat veškeré potřebné komponenty. Montáž vodáren je velmi snadná.


Při čerpání z hlubokých vrtů, nebo studní ocení uživatelé celou škálu čtyřpalcových čerpadel. Mohou si vybrat čerpadlo "na míru" pro svůj vrt, dům, chatu nebo i pro průmyslovou aplikaci, co do požadovaného tlaku, dodávaného množství, napájení i podle své kapsy co do provedení.


Ve větších studnách se uplatňuje vynikající pětipalcové čerpadlo PULSAR. Jeho předností je relativně malý nevyčerpatelný zbytek, což je dáno koncepcí čerpadla, kde hydraulická část je pod elektromotorem, který je nuceně chlazen čerpanou kapalinou. Takové čerpadlo se i při dlouhodobém čerpání smí téměř ze dvou třetin své délky vynořit. Toto vícestupňové odstředivé čerpadlo, s relativně velkým průměrem oběžných kol, snadno dosahuje velkých výkonů. Uživatel si opět může vybrat, tentokrát ze dvou výkonových řad a z různého provedení. Například čerpadlo s plovákem řeší v kopané studni ochranu čerpadla při nedostatku vody.



IVAR CS spol. s r.o.
logo IVAR CS spol. s r.o.

Společnost IVAR CS spol. s r.o. působí, jako reprezentant obchodně technického zastoupení řady evropských firem působících v oboru TZB dle kategorizace použití. IVARTRIO - rozvody podlahového vytápění, rozvody k otopným tělesům včetně jejich připojení, ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.