logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Moderní design stolních svítidel s technologií LED

Atraktivní provedení, energetická úspora a prvotřídní osvětlení, to jsou charakteristické vlastnosti nových svítidel společnosti Osram. To, co umožňuje dokonalé osvětlení za minimální spotřeby energie, je jedinečná technologie LED, která byla užita při výrobě obou typů svítidel.

Reklama

LED TABLE STAR, štíhlé stolní svítidlo vyrobené z eloxovaného hliníku, je ideální osvětlení nejen pro reprezentativní kanceláře a pracovny. Díky technologii LED OSTAR High Power (neutrální bílé barvy, 4 500 K) má vysoký výkon ale nízký příkon (8W) a představuje tak jedinečné spojení hi-tech designu a energeticky úsporného provozu. Působivé je rovněž modré podsvícení tlačítka. O tom, že výrobce nemyslel pouze na vizuální, ale i na praktickou stránku, svědčí dvoumetrový průhledný kabel s plochou eurozástrčkou, jež jsou samozřejmou součástí balení.

Sesterská LED TABLE LIGHT je lampička na čtení, která díky flexibilnímu rameni a dvěma možnostmi přichycení nabízí širokou škálu využití. Chromový design neruší a zároveň podtrhuje moderní vzhled interiéru, praktické flexibilní rameno umožňuje optimální nasvícení. O to se přednostně postará osazení až 20 LED ve třech různých provedeních (Linear, Oval, Square). Celá trojice je vyrobena s využitím technologie LED založené na nízké spotřebě energie a tedy i nízkých provozních nákladech. Nejen majitelé malých bytů ocení uchycení pomocí šroubovací svorky, díky které lampička zabírá minimální prostor na pracovní ploše.

 

"LED TABLE STAR a LED TABLE LIGHT jsou důkazem toho, že v dnešní době je již možné vyrobit vysoce výkonné a ekologické svítidlo, které má styl a osobitý vzhled," upřesňuje Ellen Benešová, marketingová specialistka společnosti OSRAM.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.