logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

UNIMIX - zlatá medaile mezinárodního veletrhu Aqua-therm Praha 2008

Společnosti IVAR CS se dostalo na jubilejním 15. ročníku mezinárodního veletrhu Aqua-therm nejvyššího ocenění – Zlaté medaile. Oceněno bylo nové, originální řešení provozu a regulace podlahového topení, které představuje sofistikovaná rozdělovací sestava UNIMIX.

Společnost IVAR CS jako reprezentant obchodně technického zastoupení mnoha zahraničních a tuzemských firem v oboru voda, topení, plyn, čerpadla, solární ohřev a tepelná čerpadla působí na českém trhu více než 17 let. Toto významné ocenění za nejlepší výrobek proto nechápe jako konečný cíl svého snažení, ale jako inspiraci a prostředek k dalšímu uspokojování potřeb a požadavků širokého spektra současných i potencionálních uživatelů svých produktů na tomto konkurenčním trhu.

Ocenění nelze chápat náhodně a odděleně od základních priorit společnosti IVAR CS, kterými jsou zejména - důraz na kvalitu výrobků dle mezinárodních standardů, péče o zákazníka a průběžné prosazování inovací a nových trendů v oboru TZB do realizační praxe.

UNIMIX, který hodnotitelská porota ocenila zlatou medailí, považuje i široká odborná veřejnost za přínosné a žádoucí technické řešení pro stále oblíbenější podlahové topení v interiérech. Je tomu tak zejména proto, že UNIMIX vznikl na základě poptávky zezdola, od realizačních firem a investorů a ne jenom v hlavách konstruktérů, jako zajímavé technické řešení, mnohdy odtržené od praxe a skutečných potřeb. Proto je UNIMIX veřejností velmi pozitivně přijímán a jsou s ním spojovány naděje na jednoduchý, bezproblémový a ovladatelný provoz podlahového topení bez ohledu na typ zdroje otopné vody, včetně dnes preferovaných nízkoteplotních.


  A) Univerzální řídicí a čerpadlový modul s manuální regulací a regulovatelným bezpečnostním termostatem

B) Rozdělovač pro 2 - 12 výstupů, osazený regulačními šroubeními s integrovanými průtokoměry nové konstrukce

C) Sběrač pro 2 - 12 vstupů, osazený uzavíracími ventily s elektrotermickými hlavicemi, které jsou volitelným příslušenstvím

D) Přepouštěcí ventil k ochraně oběhového čerpadla v případě uzavření smyček podlahového vytápění - volitelné příslušenství

E) Sestava rozdělovače primárního okruhu vysoké teploty pro připojení otopných těles - volitelné příslušenství

F) Rozvodnice s prostorovými termostaty pro individuální regulaci teploty jednotlivých místností k dosažení maximálního komfortu vytápění při maximálně možných úsporách tepla - volitelné příslušenství.


IVAR CS spol. s r.o.
logo IVAR CS spol. s r.o.

Společnost IVAR CS spol. s r.o. působí, jako reprezentant obchodně technického zastoupení řady evropských firem působících v oboru TZB dle kategorizace použití. IVARTRIO - rozvody podlahového vytápění, rozvody k otopným tělesům včetně jejich připojení, ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.