logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

ZENTA - Doplněk každé koupelny

Série baterií od KLUDI v klasickém, nadčasovém designu pro všechny styly zařízení/kompletní program s podomítkovým i nástěnným řešením

Reklama

KLUDI, série Zenta - Spojení kruhu a čtverce.

Toto spojení umožňuje univerzální doplnění každého koupelnového stylu. Se sérií Zenta dokazuje KLUDI schopnost náročných a komplexních řešení: Zenta obstarává design v celé koupelně.

Přichází totiž jako kompletní program, se dvěma umyvadlovými bateriemi, jednou bidetovou a samozřejmě s podomítkovou a nástěnnou baterií pro vanu a sprchu. To umožní vyhovět individuálním přáním zákazníka.

Pro více volnosti i v menším sprchovém koutu připravilo KLUDI podomítkovou a také plochou nástěnnou sprchovou baterii. Vybavena snadno ovladatelnou keramickou kartuší Zenta nevyžaduje údržbu a má dlouhou životnost. Ve výtoku umyvadlové baterie je standardně integrován s-pointer, který umožní nastavit úhel proudu vody.

 

Kludi, Série Zenta

Pochromovaná mosaz, keramická kartuše. Umyvadlová baterie s normálním a obloukovým výtokem, bidetová baterie, vanová baterie, sprchová baterie, podomítkové baterie, termostatické baterie, sprchové sety pro vanu a sprchu

Nákupní místo:

obchody se sanitárním zbožím
a odborní řemeslníci

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.