logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Střechy PRAHA - mezinárodní veletrh připravuje již svůj 11.ročník

Veletrh Střechy Praha chce svým návštěvníkům tento rok nabídnout co možná nejširší výběr výrobků a služeb pro stavbu a renovaci střech.

Každá správná střešní krytina musí plnit své základní poslání, a proto je nutné, aby zachovávala svou optimální funkčnost a dlouhou životnost. Na veletrhu Střechy Praha se návštěvníkům představí ti největší a nejznámější výrobci a prodejci střešní krytiny, materiálů a doplňků. V pozadí ale nezůstanou ani menší firmy, které si zasloužily své dobré jméno u konečných spotřebitelů. 11.ročník veletrhu Střechy Praha se bude konat 29.-31.ledna 2009 na pražském Výstavišti v Holešovicích. Jeho nedílnou součástí bude již 5.ročník specializované výstavy Úspory energií a obnovitelné zdroje.

Doprovodný program

V rámci bohatého doprovodného programu, čekají na jeho účastníky 3 dny plné odborných přednášek, diskuzí, setkání se zajímavými lidmi a spousta nových informací, které se ponesou v duchu zvýrazněných témat:

STŘEŠNÍ KRYTINY

  • Tradiční i moderní krytiny šikmých a plochých střech
  • Správná volba střešní krytiny

DŘEVĚNÉ STAVEBNÍ KONSTRUKCE

  • Problematika konstrukcí staveb ze dřeva
  • Evropské normy pro dřevěné konstrukce

ÚSPORY ENERGIÍ

Pracovní cesta do Las Vegas

Organizátoři veletrhu Střechy Praha nabízí svým vystavovatelů také velice zajímavou nabídku. Jedná se o pracovní cestu do Las Vegas, které se může zúčastnit každý, kdo má zájem navštívit mezinárodní veletrh International Roofing Expo 2009. Jedná se o odborný veletrh se zaměřením na střechařské řemeslo, který se každoročně koná v Las Vegas v USA. Zájezd se uskuteční v termínu 1.2.-7.2.2009. Účastníci celé akce budou mít možnost projít si kolem 500 expozic na ploše téměř 10 000m2. Protože střechařské odvětví zaujímá jedno z předních míst na americkém trhu, je tato výstava největší svého druhu v USA. Všichni, kdo se pro tuto jedinečnou příležitost rozhodnou, budou ubytování v luxusním hotelu a k dispozici jim bude po celou dobu pobytu česky hovořící delegátka. Kromě návštěvy veletrhu se budou moci na individuální bázi zúčastnit různých volnočasových aktivit - od show Davida Coperfielda, přes výlet na čtyřkolkách, až po zážitek ze hry na golfovém hřišti Bali Hai Golf Club.

Těšíme se na setkání s Vámi v lednu 2009 na 11.ročníku veletrhu STŘECHY PRAHA, který se uskuteční 29. - 31.ledna 2009.

Více podrobností na www.strechy-praha.cz.

Pořadatel:

Střechy Praha s.r.o.

 


 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.