logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Zvýrazněná témata 11. ročníku veletrhu Střechy Praha

Mezinárodní odborný veletrh Střechy Praha je místem setkávání nejen všech významných výrobců, dovozců, obchodních a realizačních firem, které působí ve střechařském oboru, ale také odborníků, kteří se touto oblastí zabývají. Každý z návštěvníků si zde může vybrat z bohaté nabídky výrobků a služeb pro stavbu a renovaci střech.

11. ročník veletrhu Střechy Praha a 5. ročník specializované výstavy Úspory energií a obnovitelné zdroje proběhne jako každým rokem na pražském Výstavišti v Holešovicích v termínu 29. - 31. 1. 2009.

ZVÝRAZNĚNÁ TÉMATA 11.ROČNÍKU:

V současné době již známe zvýrazněná témata 11.ročníku veletrhu Střechy Praha, která budou udávat směr doprovodného programu. Jsou jimi:

STŘEŠNÍ KRYTINY

Přednášející se budou ve svých příspěvcích zabývat nejen tradičními, ale i moderními krytinami šikmých a plochých střech a také otázkou, která je aktuální v každé době a tou je správná volba střešní krytiny. Na seminářích uslyšíme podle čeho vybrat vhodnou krytinu pro šikmou střechu, nebo jak správně zvolit vhodnou povlakovou izolaci pro plochou střechu.

DŘEVĚNÉ STAVEBNÍ KONSTRUKCE

Toto téma bude zahrnovat především problematiku konstrukcí staveb ze dřeva - tesařské spoje pro dřevěné konstrukce dříve a nyní a také téma moderních dřevostaveb. Účastníci seminářů a diskusních fór si budou moci vyslechnout příspěvky na taková témata, jakými jsou například: dřevo ve střešních konstrukcích plochých a šikmých střech, trendy a technologie pro dřevěné konstrukce, SW pro dřevěné konstrukce. Dalším aktuálním podtématem budou Evropské normy pro dřevěné konstrukce.

ÚSPORY ENERGIÍ

V rámci doprovodného programu se návštěvníci budou moci zúčastnit také přednášek a seminářů zaměřených na aktuální témata z oblasti úspor energií a obnovitelných zdrojů.

Odborný doprovodný program tedy na veletrhu Střechy Praha opět přinese bohatou nabídku. Jedním z tradičních vrcholů bude vyhlášení soutěže Zlatá taška, které proběhne na slavnostním večeru první den veletrhu a ocení nejlepší přihlášený exponát. Na programu bude celá řada dalších akcí, z nichž můžeme jmenovat například Soutěž zručnosti učňů, Praktikum - ukázky řemesla, informační a poradenská centra, losování o ceny, anketu návštěvníků o nejpoutavější expozici a mnoho dalších.

11. ročník veletrhu Střechy Praha proběhne 29. - 31. 1. 2009. Uzávěrka přihlášek je 30. 9. 2008.

Těšíme se na setkání s Vámi v lednu 2009!

Více informací na www.strechy-praha.cz.


 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.