logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Bateriové vrtačky/šroubováky Bosch 14.4 a 18 V-LI

Nejlepší šroubovací výkony pro montéry nábytku, montéry vnitřního vybavení a zámečníky

Reklama

  • Inovativní technologie lithium-iontových baterií Bosch Premium: nové bateriové vrtačky/šroubováky GSR 14.4 V-LI Professional zašroubují ve své třídě nejvyšší počet šroubů na jedno nabití baterie
  • Nejrychlejší práce díky výkonnému motoru s kontinuálním točivým momentem
  • Perfektní zacházení díky nízké hmotnosti a malým rozměrům, ergonomický design

Když zámečníci šroubují šrouby při vnitřních i vnějších pracích, například při instalaci obložení balkonů nebo kolejniček pomocí křídlatých závitořezných šroubů nebo při instalaci ventilačního potrubí pomocí samořezných šroubů do plechu, využívají výhod výkonných a spolehlivých bateriových vrtaček/šroubováků.
Když stavební truhláři provádějí komplexní stavební práce v interiéru budov, například při stavbě příček, montáži obložení stropu nebo připevňování dřevěných obložení a dřevěných podpůrných konstrukcí, využívají výhod výkonných a spolehlivých bateriových vrtaček/šroubováků.
Když truhláři nebo montéři nábytku sestavují nábytek, například při připevňování kolejniček zásuvek, kování nebo úchytů dvířek, využívají výhod výkonných a spolehlivých bateriových vrtaček/šroubováků.

Bateriové vrtačky/šroubováky 14.4 a 18 V-LI Bosch zaručují trvanlivou a efektivní práci, zejména při použití šroubů k připevňování prefabrikovaných komponent a současně nabízejí pohodlnou manipulaci.


Špičkový výkon

Díky inovativní technologii lithium-iontových baterií Bosch Premium jsou bateriové vrtačky/šroubováky GSR 14.4/18 V-LI Professional značky Bosch spolehlivými partnery pro montéry nábytku a demonstrují schopnost extrémní výdrže baterií. Bateriový nástroj Cordless Drill/Driver GSR 14.4 V-LI Professional zašroubuje 210 šroubů (6 x 60 mm) do měkkého dřeva pouze na jedno nabití. Nezávislá zkušební laboratoř SLG Prüf- und Zertifizierungs GmbH v Německu zjistila, že: "toto je největší počet zašroubovaných šroubů v této třídě bateriových vrtaček/šroubováků".

 

Výsledkem vysoké výdrže baterií je skutečnost, že není třeba dělat kompromisy ohledně výkonu a rychlosti. Motor s vysokým točivým momentem umožňuje nejenom dlouhou výdrž baterie, ale také zajišťuje rychlou práci. Tato nová generace bateriových vrtaček/šroubováků dovoluje až o 25 procent rychlejší práci než předchozí nástroje.

 


Pohodlí a mechanická odolnost

Kromě uvedených vlastností je výhodou, že nástroj GSR 14.4 V-LI Professional váží pouze 1,7 kg a GSR 18 V-LI Professional váží pouze 1,8 kg, což kromě kompaktního a ergonomického designu zajišťuje dokonalou a pohodlnou manipulaci. Měkký povrch velké rukojeti nástroje GSR 14.4/18 V-LI Professional také zajišťuje práci bez únavy a poskytuje bezpečný úchop. Integrovaná svítivá dioda LED, která osvětluje pracovní oblast, poskytuje optimální podmínky při šroubování šroubů na tmavých místech. Mimořádně odolné tělo zhotovené z materiálu Durashield zajišťuje nástroji takovou mechanickou odolnost, že zachová plnou funkčnost i po pádu na beton z výšky 2 metrů.


Trvanlivost

Unikátní technologie lithium-iontových baterií Premium značky Bosch nabízí životnost až čtyřikrát delší než srovnatelné baterie jiných výrobců. Elektronická ochrana článků (Electronic Cell Protection - ECP) chrání baterii před nadměrným nabitím, přehřátím a úplným vybitím. Speciální systém kontroly zahřívání Bosch (Heat Conductive Housing) odpojí baterii před tím, než se příliš zahřeje. Díky technologii Hyper Charge technology firmy Bosch jsou baterie nabité na 75 procent po pouhé polovině nabíjecího času.

  GSR 14.4 V-LI Professional GSR 18 V-LI Professional
Hmotnost 1,7 kg 1,8 kg
Otáčky
1. stupeň
0 - 450 ot/min 0 - 500 ot/min
Otáčky
2. stupeň
0 - 1450 ot/min 0 - 1600 ot/min
 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.