logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Ocenění Aura pro expozici LAUFEN CZ na SHK Brno 2008

Společnost Laufen CZ získala prestižní ocenění AURA za nejpoutavější expozici v kategorii nad tři sta metrů čtverečních v rámci Stavebních veletrhů Brno 2008, které se konaly od 23. do 26. dubna v areálu BVV. Odborná porota o výsledku rozhodla hned během prvního veletržního dne. Cenu AURA uděluje již třetím rokem Společenstvo organizátorů veletržních a výstavních akcí ČR (SOVA ČR) ve čtyřech kategoriích, podle velikosti expozic.

Za svůj návrh pro společnost Laufen CZ převzal v Brně vítěznou cenu z rukou Ing. Jany Ostré, manažerky Brněnských veletrhů, autor vítězné expozice Ing. Arch. Michal Janků. Stánek pokrývající plochu větší než tři sta metrů čtverečních je skutečně velkolepý a jeho prohlídku si nenechal ujít žádný z návštěvníků pavilonu Z.

Michal Janků pracuje pro světovou jedničku na trhu sanitární keramiky již sedm let a za své designérské a architektonické realizace sklidil řadu uznání i ocenění, mimo jiné stříbrné ocenění AURA za rok 2007. Na letošním veletrhu SHK představil mimo jiné také novinky autorské kolekce Cubito značky JIKA. Na slavnostním předávání cen, kterým prováděla Marcela Augustová a přítomna byla elita české architektury, zhodnotil autor svůj úspěch pozitivně: "Jsem velice příjemně překvapený, neboť jsem vlastně ani netušil, že probíhá hodnocení jednotlivých veletržních expozic. Věřím, že stejně potěšena je i společnost Laufen CZ."

Celá expozice bude posléze instalována v Galerii koupelen Laufen (na rohu u stanice metra I. P. Pavlova, vchod z Legerovy ulice).


 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.