logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Veletrh Střechy Praha a doprovodná výstava Úspory energií

Veletrh Aquatherm 2007 končí, za dveřmi však je 10. jubilejní ročník mezinárodního veletrhu Střechy Praha a specializovaná výstava Úspory energií a obnovitelné zdroje probíhající ve dnech 24. – 26. ledna 2008 na pražském Výstavišti v Holešovicích.

Reklama

Těšit se můžete na bohatou nabídku doprovodných aktivit ve formě přednášek, seminářů, diskusních fór, soutěží nebo praktických ukázek řemesla a zručnosti na speciálním pódiu ve Střední hale i na stáncích jednotlivých vystavovatelů. Návštěvníci mohou každý den vyhrát střechu zdarma a další atraktivní ceny. Otevřeno bude ve čtvrtek 24.1. a v pátek 25.1. od 9 do 18 h, v sobotu 26.1. od 9 do 17 h.

 

Veletrhu se tradičně účastní všichni významní výrobci, dovozci, obchodní a realizační firmy působící v oboru střech. Návštěvníci budou moci srovnávat nabídky jak velkých renomovaných firem, tak i těch menších, které nezůstanou pozadu. Celkem uvidí na 200 firem, z nichž většina z nich chystá na veletrh novinky. Například společnost ROVA-CZECH představí novinku mezi lehkými střešními krytinami, kterou nabízí pod heslem "Vyber - Odvez - Postav". Tato střešní krytina byla letos v Bratislavě oceněná Zlatou plaketou. Firma WETO AG bude prezentovat nový softwarový program pro konstrukci střešních krovů, který je vhodný k využití jak pro novostavby, přestavby a přístavby, tak i k rozšiřování a renovaci budov.

 

Doprovodný program

Chystaný doprovodný program bude nejbohatší a nejrozsáhlejší za celou svou historii. Přednášet budou špičkoví odborníci, jmenovitě např. Ing. Jiří Šála, CSc., Doc. Ing. Antonín Fajkoš, CSc., Ing. Karel Chaloupka, Ing. arch. Josef Smola, Jiří Vrňata a další. Ještě připomeňme, jaká hlavní témata budou letošní rok veletrhu vévodit:

  • Ploché střechy s důrazem na střechy provozní
    • Jednoplášťové a dvouplášťové ploché střechy
    • Terasy, Balkony, Lodžie
    • Střešní zahrady
  • Zateplovací systémy
    • Správné způsoby použití pro šikmé i ploché střechy a svislé pláště budov
    • Hodnocení energetické náročnosti budov
  • Dřevo jako stavební materiál
    • Seminář ve spolupráci s Odbornou skupinou dřevěných staveb při ČKAIT

Konference Izolace 2008 - novinka veletrhu

Poprvé v rámci veletrhu v jeho prostorách proběhne 9. ročník odborné konference Izolace 2008 na téma "Izolace v praxi od projektu k realizaci", jejímž pořadatelem je expertní a projektová kancelář A.W.A.L. zabývající se stavebními izolacemi a stavební fyzikou.

Pragobuilding - souběžně probíhající akce

V termínu veletrhu Střechy Praha proběhne v montované hale před Průmyslovým palácem ještě další výstavní akce s názvem Pragobuilding. Jedná se o soubor specializovaných výstav (pořádá Incheba Praha). Návštěvníci tak mohou shlédnout celkově na 400 vystavujících firem.

S Fenestrou za sluncem

Kromě množství novinek, poradenských center a bohaté nabídky přednášek a seminářů bude na veletrhu možné vyhrát řadu hodnotných cen. Pořadatel veletrhu - společnost Střechy Praha s.r.o. se navíc stala partnerem soutěže české firmy FENESTRA střešní okna, s.r.o. V této soutěži s názvem "S FENESTROU za sluncem", která začala 8. března 2007 a potrvá až do 31. prosince 2007, můžete vyhrát báječné zájezdy k moři a další ceny, které budou výhercům slavnostně předány právě na 10. jubilejním ročníku veletrhu STŘECHY PRAHA 2008. Podrobnější informace naleznete na www.fenestra.cz.

Těšíme se na setkání s Vámi v lednu 2008 na jubilejním veletrhu STŘECHY PRAHA 2008, kde se dozvíte mnoho nových a cenných informací. Více podrobností na www.strechy-praha.cz.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.