logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Veletrh Střechy Praha a doprovodná výstava Úspory energií a obnovitelné zdroje

V plné přípravě je jubilejní 10. ročník mezinárodního veletrhu STŘECHY PRAHA a 4. specializovaná výstava Úspory energií a obnovitelné zdroje, které proběhnou 24. až 26. ledna 2008 na pražském Výstavišti v Holešovicích.

Reklama

Novinky a zvýrazněná témata nadcházejícího ročníku:

  • Ploché střechy s důrazem na střechy provozní - Jednoplášťové a dvouplášťové ploché střechy, Terasy, Balkony, Lodžie a Střešní zahrady
  • Zateplovací systémy - správné způsoby použití pro šikmé i ploché střechy a svislé pláště budov, hodnocení energetické náročnosti budov
  • Dřevo jako stavební materiál - k tomuto tématu proběhne mimo jiné řada přednášek a seminářů ve spolupráci s Odbornou skupinou dřevěných staveb při ČKAIT

K veletrhu se intenzivně připravuje obsáhlý doprovodný program přednášek, seminářů a diskusních setkání s předními odborníky a znalci. Pokračovat budou setkání odborníků s širokou veřejností formou diskusních fór. Nebudou chybět oblíbená bezplatná poradenská centra a praktické ukázky řemesel.

V rámci veletrhu má své již neodmyslitelné místo specializovaná výstava Úspory energií a obnovitelné zdroje. Jedním z hlavních témat této výstavy je nízkoenergetické stavění a šetření energiemi v obecném slova smyslu. Program je uzpůsoben pro odbornou i širokou laickou veřejnost.

Význam veletrhu podtrhuje i doprovodný program soutěží - tradiční Zlatá taška o nejlepší exponáty, Střecha a detail, Mezinárodní soutěž učňů oboru pokrývač, klempíř a tesař, soutěž o nejpoutavější expozici a další.

S Fenestrou za sluncem

Kromě množství novinek, poradenských center a bohaté nabídky přednášek a seminářů bude na veletrhu možné vyhrát řadu hodnotných cen. Pořadatel veletrhu - společnost Střechy Praha s.r.o. se navíc stala partnerem soutěže české firmy FENESTRA střešní okna, s.r.o. V této soutěži s názvem "S FENESTROU za sluncem", která začala 8.března 2007 a potrvá až do 31.prosince 2007, můžete vyhrát báječné zájezdy k moři a další ceny, které budou výhercům slavnostně předány právě na 10. jubilejním ročníku veletrhu STŘECHY PRAHA 2008. Podrobnější informace naleznete na www.fenestra.cz.

Konference Izolace 2008 - novinka veletrhu

Poprvé v rámci veletrhu proběhne 9. ročník odborné konference Izolace 2008 na téma "Izolace v praxi od projektu k realizaci", jejímž pořadatelem je expertní a projektová kancelář A.W.A.L. zabývající se stavebními izolacemi a stavební fyzikou.

Pragobuilding - souběžně probíhající akce

V termínu veletrhu Střechy Praha proběhne v montované hale před Průmyslovým palácem ještě další výstavní akce s názvem Pragobuilding. Jedná se o soubor specializovaných výstav, který pořádá Incheba Praha. Její součástí je mimo jiné i výstava zaměřená na okna, dveře, schody, jejich součásti a stavební prvky. Dalšími specializovanými akcemi v rámci Pragobuildingu jsou například Panelový dům a byt či Montované stavby.

Široká reklamní kampaň osloví kromě tradiční cílové skupiny návštěvníků jako jsou projektanti, architekti, realizační firmy, zástupci obcí nebo investoři i další výrobci a dodavatelé materiálů pro stavbu, developeři a investiční realitní společnosti, správci bytového fondu, představitelé stavebních úřadů, zástupci památkové péče a samozřejmě široká veřejnost.

Pořadatel: Střechy Praha s.r.o.
www.strechy-praha.cz

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.