logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Vy topíte - my pečujeme!

Pořídit si ROBUR - nemusí být pro Vás vůbec finančně náročné. Při pořízení jednotek Robur (nezáleží na počtu kusů) můžete zaplatit jen polovinu ceníkové ceny, pokud svoje jednotky necháte v péči servisního oddělení Robur.

Výhodný způsob pořízení

  • Při pořízení zaplatíte 50% ceníkové ceny.
  • Získáte komfortní péči pro jednotky za paušální platbu.
Snadné pořízení za polovinu ceny Kvalitní technická péče pro jednotky

Při pořízení jednotek Robur (nezáleží na počtu kusů) můžete zaplatit jen polovinu ceníkové ceny, pokud svoje jednotky necháte v péči servisního oddělení Robur.

Technická péče funguje na základě smlouvy uzavřené na dobu 5 let. Za prováděný servis platíte měsíční paušál, který se vypočte na základě počtu a velikosti zakoupených jednotek.

Technická péče zahrnuje:

Pravidelné prohlídky: provádí se 1 x ročně mimo topnou sezónu (požaduje norma ČSN 386405). Snižuje se tak riziko vzniku závad a zvyšuje se tak vysoká spolehlivost a účinnost. Kontrola hořáku, komory, bezpečnostních prvků a termostatu. Předání kompletní dokumentace.

Trvalá technická péče: garantuje 100% funkčnost instalovaných jednotek, odstranění případné poruchy, veškeré cesty, práce i náhradní díly se nefakturují.

Robur Komplet v praxi:


Kvalitní servisní péče je tu pro Vás nejen dnes, ale i za deset let. Zajistíme Vám kvalitní provoz vytápěcího systému - spouštění, opravy a pravidelné prohlídky. V České republice je již nainstalováno více než 10 tisíc ROBURů.



Centrální dispečink servisu,
zelená linka: 800 153 491

Servisní vozy jsou vybaveny kompletním sortimentem náhradních dílů, takže vše potřebné pro servisní zásah je ihned k dispozici.

Výhody servisní péče ROBUR:

  • servisní služby řízeny přímo z našeho dispečinku firmy ROBUR po celé ČR
  • vlastní servis prováděn našimi školenými zaměstnanci
  • dokonalá technická znalost pracovníků servisu
  • záruka rychlého odstranění závady přímo na místě
  • servisní vozy kompletně vybaveny náhradními díly - žádné čekání!

ROBUR, s.r.o.
logo ROBUR, s.r.o.

Firma Robur s.r.o. byla založena v roce 1993 jako výhradní obchodní partner italské značky Robur v České republice a na Slovensku. Zajišťuje dodávky, prodej a servis plynových vytápěcích jednotek, plynových absorpčních tepelných čerpadel a ostatních ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.