logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Vyhrajte se šťastnými sedmičkami

Společnost KORADO pro Vás připravila soutěž o stovky hodnotných cen, zúčastněte se také. Soutěže se mohou zúčastnit montážní firmy za odběr 30-ti libovolných otopných těles značky KORADO.

Prvních 777 montážních firem získá odměnu - holicí strojek. Pro všechny zúčastněné autoatlas. Navíc jeden soutěžící získá hlavní výhru - automobil ŠKODA ROOMSTER (Verze N1 - světle modrá, perleťová). Předání hlavní výhry proběhne na veletrhu "AQUA-THERM PRAHA" v listopadu 2007.

K získání hlavní výhry musíte splnit výše uvedené a odpovědět na soutěžní otázku:


Kolik deskových otopných těles prodá společnost KORADO, a.s. v České republice v období od 1. 1. 2007 do 7. 11. 2007?

Všeobecné podmínky, pravidla soutěže a účastnický kupón

Nápověda k soutěžní otázce - informace o historickém vývoji prodeje deskových otopných těles

Časté dotazy a odpovědi


Všeobecné podmínky a pravidla soutěže

Organizátor soutěže

Organizátorem soutěže je společnost KORADO, a.s., (dále jen KORADO) se sídlem Bří Hubálků 869, Česká Třebová 560 02, IČ 252 55 843, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Hradci Králové, oddíl B, vložka 1500.

Termín konání soutěže

Soutěž probíhá v termínu od 7. července 2007 do 7. listopadu 2007 na území České republiky.

Účast v soutěži

Soutěž je určena pro všechny fyzické nebo právnické osoby (účastníky) se sídlem v České republice, jejichž oborem podnikání je topenářství, a kteří pořízená otopná tělesa využijí k jejich instalaci. Rozhodující je živnostenský list anebo výpis z obchodního rejstříku účastníka.

Osoby nesplňující podmínky účasti v soutěži nebo jednající v rozporu s pravidly soutěže vyhlášené organizátorem soutěže nebudou do soutěže zařazeny. Pokud se ukáže, že tato osoba se i přes uvedené skutečnosti stala výhercem v soutěži, např. v důsledku nepravdivých informací, které poskytla, nemá tato osoba nárok na výhru a výhra jí nebude předána.

Ze soutěže jsou vyloučeni všichni zaměstnanci organizátora soutěže a všech spolupracujících agentur, společností a osoby jim blízké. V případě, že se výhercem stane osoba, která je zaměstnancem uvedených společností nebo osoba jim blízká, cena jí nebude předána.

Získání odměny

Soutěž je rozdělena na dvě části, během kterých je možné získat dva druhy odměn. Jedním druhem je autoatlas a druhým je pánský holicí strojek. Třetí a hlavní cenou je automobil Škoda Roomster ve verzi N1.

Úvodní část soutěže trvá od 7. 7. 2007 do 7. 9. 2007.

Prvních 777 účastníků soutěže získá jako odměnu pánský holicí strojek.

Navíc, každý účastník, který splní následující níže uvedené podmínky, získává autoatlas ČR + Evropa.

Podmínkou pro získání uvedených odměn je doručení následujících dokumentů na adresu sídla organizátora soutěže v obálce s heslem "Soutěž":

  • 30 ks originálních etiket z balení otopných těles značky KORADO (RADIK nebo KORALUX), které pořídili za účelem jejich instalace;
  • dodací list/listy z nákupu všech otopných těles, jejichž etikety jsou použity.

Dodací listy musí být vystaveny dodavatelem v České republice v termínu od 1. 6. 2007 do 7. 11. 2007. Každý účastník soutěže může získat maximálně dva holicí strojky a dva autoatlasy. Odměny budou výhercům doručeny organizátorem soutěže nejpozději do 31. 10. 2007.

Druhá část soutěže je organizována u příležitosti desátého výročí otevření nového výrobního areálu KORADO. Navazuje na část první, a mohou se jí zúčastnit všichni, kteří zašlou výše uvedené dokumenty na adresu sídla organizátora soutěže v obálce s heslem "Soutěž" v období od 7. 7. 2007 do 7. 11. 2007. Účastnické kupóny, které organizátor soutěže obdrží po datu 7. 11. 2007, nebudou do soutěže zařazeny. Do druhé části jsou automaticky zařazeny i všechny řádně vyplněné Účastnické kupóny zaslané do první části soutěže. Hlavní odměnu, automobil Škoda Roomster ve verzi N1, získá ten účastník soutěže, jehož odpověď se bude nejvíce přibližovat ke skutečně dosaženému počtu prodaných deskových otopných těles společností KORADO, a.s. v České republice v období od 1. 1. 2007 do 7. 11. 2007. Informace o historickém vývoji prodeje naleznou případní zájemci zde.

Nastane-li situace, kdy nebude ani jedna odpověď přesná, bude vybrána odpověď nejbližší skutečnosti. V případě existence více stejných odpovědí se stejnou odchylkou od skutečnosti získá výhru ten účastník soutěže, jehož odpověď nejvíce vyhovuje následujícím podmínkám, a to v udaném pořadí: účastnický kupón byl doručen dříve než ostatní se stejnou odchylkou, zaslal více platných účastnických kupónů. Pokud ani dvě shora uvedené podmínky nerozhodnou, hlavní odměnu získá ten z účastníků soutěže, kde cena za otopná tělesa, jejichž originální etikety zaslal s účastnickými kupony, je vyšší. Cena otopných těles je brána dle doporučeného ceníku KORADO platného ke dni 7. 11. 2007.

Hlavní odměna - automobil Škoda Roomster bude zástupcem organizátora soutěže předána na veletrhu AQUA-THERM Praha 2007.

Reklamace

Na odměny ve formě zboží se vztahuje standardní reklamační lhůta dle občanského zákoníku. Zboží musí být vráceno v originálním obalu a neporušené, přičemž poštovné je hrazeno účastníkem soutěže.

Ochrana osobních údajů

Účastník soutěže svým odesláním informací uvedených v bodu č. 4 - Získání odměny, potvrzuje svůj výslovný souhlas s tím, aby organizátor soutěže - KORADO zapracoval údaje uvedené v těchto dokumentech do informačního systému za účelem možnosti poskytnout naturální odměnu a dále, aby organizátor soutěže tento informační systém provozoval na dobu neurčitou výhradně pro svoji potřebu a za účelem ve smyslu zák.č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů. Osoba, která vyplnila účastnický kupón, má právo přístupu k osobním údajům, jakož i další práva stanovená v § 21 uvedeného zákona. KORADO ručí za bezpečnost údajů v informačním systému ve smyslu uvedeného zákona. KORADO uvádí, že zpracovatelem údajů je společnost Lion Teleservices CZ, a. s. se sídlem Erno Košťála 870/D, 530 02 Pardubice.

Všeobecná ustanovení

Účast v soutěži ani odměnu není možné vymáhat právní cestou ani organizátor soutěže nebude alternativně plnit v penězích. Účastí v soutěži vyjadřuje soutěžící svůj souhlas s pravidly soutěže a zavazuje se je plně dodržovat. KORADO si vyhrazuje právo jednostranně upravit nebo změnit Všeobecné podmínky a pravidla této soutěže. Seznam výherců první části bude zveřejněn do 17.9.2007 na www.korado.cz.

Informace o soutěži jsou také k dispozici na naši bezplatné zákaznické lince 800 111 506.


KORADO, a.s.
logo KORADO, a.s.

Jsme dynamická česká společnost s nadnárodní majetkovou účastí a patříme mezi přední světové výrobce ocelových otopných těles. Naší filozofií je nabídnout kompletní systémové řešení pro vytápění, chlazení i větrání a uspokojit požadavky i těch ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.