logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Veletržní novinky jubilejního ročníku Střechy Praha

V lednu 2008 završí nejvýznamnější veletrh v oboru střech v České republice 10 let své úspěšné existence. Nedílnou součástí veletrhu Střechy Praha bude již počtvrté specializovaná výstava Úspory energií a obnovitelné zdroje.

Reklama

K 10. jubileu chystáme řadu novinek a doposud nejbohatší program doprovodných aktivit.

Zvýrazněnými tématy 10. ročníku veletrhu Střechy Praha jsou:

  • Ploché střechy s důrazem na provozní střechy - balkony, lodžie, terasy a dále střešní zahrady (zelené střechy). Téma se dotkne i problematiky kotevní techniky, obnovy plochých střech na panelových domech nebo přebírání evropských norem do systému ČSN.
  • Zateplovací systémy - navážeme na velmi žádané náměty na vhodné energeticky úsporné stavební provedení střešních plášťů šikmých a plochých střech i provedení svislých plášťů budov. Téma bude zahrnovat i hodnocení energetické náročnosti budov, energetický audit a možnosti dotací. Připravujeme konferenci ve spolupráci s řadou renomovaných odborníků.
  • Dřevo jako stavební materiál - k tomuto tématu chystáme řadu přednášek a seminářů ve spolupráci s Odbornou skupinou dřevěných staveb při ČKAIT.

Účast v konferenční části veletrhu

Novinkou je vznik tzv. konferenční části veletrhu, která rozšiřuje možnosti účasti, není vázána na klasické stánky a je určena všem, kdo se chtějí prezentovat časově a nákladově efektivním způsobem formou konferencí či akcí. Můžete si zvolit některou z aktivit, která svým charakterem zapadá do odborné části veletrhu (konference, odborné semináře, diskusní fóra) a nebo si vybrat z akcí pro širokou veřejnost (soutěže, ankety, komerční prezentace, sponzoring či reklama).

Sdílená reklama

Pozvěte vaše zákazníky na veletrh s námi! Stejně tak jako vy i my si přejeme co nejvyšší počet a "správné" zákazníky. Nezvěme tedy stejné návštěvníky každý zvlášť, ale udělejme to společně formou sdílené reklamy (v tisku, rozhlase, na billboardech nebo internetu či v jiné formě). Kromě většího zásahu potencionálních návštěvníků to bude pro obě strany i efektivnější.

Veletržní noviny, tiskový servis

Pro návštěvníky, vystavovatele i novináře budou nově připraveny Veletržní noviny, včetně tiskového servisu. Každý den budeme informovat o novinkách na veletrhu, doporučíme vám návštěvu zajímavých expozic a upozorníme na aktuální doprovodný program. Každý den vám v rozhovoru představíme významné osobnosti. Tiskový servis bude zajištěn ve spolupráci s portálem TZB-info.

Souběžně probíhající výstava

Další výraznou novinkou, která povede ke zvýšení odborné i laické návštěvnosti, je nová výstavní akce, která proběhne v našem termínu v montované hale před Průmyslovým palácem. Touto akcí je soubor specializovaných výstav s názvem Pragobuilding (pořádá Incheba Praha).

 

Jubilejní 10. ročník veletrhu Střechy Praha proběhne ve dnech 24. - 26. ledna 2008. Uzávěrka přihlášek je 30. 9. 2007.

Za přípravný tým se na vaši účast těší ředitelka Střechy Praha s.r.o., Jitka Řehořová
Více informací na www.strechy-praha.cz

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.