logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Jiří Otta vede nové Centrum technické podpory Rigips

Společnost Rigips, významný výrobce a dodavatel sádrokartonu, polystyrenových izolací a sádrových omítek, spustila od 1.3.2007 novou službu "Centrum technické podpory". Jeho vedoucím se stal Ing. Jiří Otta.

Reklama

Zřízením Centra technické podpory vzniká jedno soustředěné místo informačního a technického poradenství pro odbornou i laickou veřejnost, realizační a distribuční firmy, školy, developery a instituce ve státní správě. Centrum, pod vedením Jiřího Otty, řídí certifikace a technické dokumentace, management produktů a zajišťuje technické vzdělávání.

Ing. Jiří Otta působí ve společnosti Rigips téměř 15 let a byl zodpovědný za vybudování technického oddělení společnosti od úplných začátků až po poskytování komplexní technické podpory produktů a systémů v širokém produktovém portfoliu.

Jeho znalosti jsou podloženy i praxí z výstavby průmyslových investiční celků v Etiopii a Libyi, kde působil několik let jako autorský, technický dozor a odborný poradce nad stavbou.

Jiří Otta je ženatý, má dvě děti a ve volném čase se rád věnuje outdoor aktivitám (např. horské cyklistice, lyžování, vodním sportům).


O společnosti Rigips, s.r.o.

Společnost Rigips je významný výrobce a dodavatel sádrokartonových systémů, polystyrenových izolací a sádrových omítek a malířských stěrek Rimano. V České republice má již patnáctiletou tradici. Ve svých 3 výrobních závodech vyrábí produkty nejvyšší světové kvality srovnatelné s předními evropskými výrobci a splňuje nové normy zaváděné v EU. Díky své příslušnosti ke koncernu Saint-Gobain, který ročně vyčleňuje cca 345 mil. EUR na výzkum a vývoj, využívá společnost Rigips know-how z celého světa. Společnost Rigips je certifikována pro systém managementu jakosti dle EN ISO 9001:2000.
www.rigips.cz

O společnosti Saint-Gobain

Koncern Saint-Gobain je evropský a světový lídr ve všech svých obchodních odvětvích, patří do první stovky světových průmyslových korporací. Koncern má 5 hlavních divizí - stavební materiály, sklo, obalové materiály, speciální High-Tech materiály, distribuční řetězce.

Počátky společnosti Saint-Gobain spadají do Francie 17. století, půldruhého století nato překračuje Saint-Gobain hranice Francie. Dnes již působí ve více než 50 zemích světa, ve kterých sdružuje 1.200 společností a zaměstnává více než 200.000 lidí 70ti národností.

Pro doplňující informace, kontaktujte:
Ivana Duchoňová
Marketing Specialist
Rigips, s.r.o.
Tel.: +420 296 411 762
E-mail: ivana.duchonova@bpb.com
www.rigips.cz

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.