logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Zdicí systém POROTHERM v praxi

Pomoc všem stavebníkům, investorům i stavebním firmám nabízí firma Wienerberger. Společnost uvedla na trh třetí vydání publikace "Podklad pro provádění systému POROTHERM", která pojednává především o novinkách a nových technologických postupech.

Cílem třetího vydání publikace "Podklad pro provádění systému POROTHERM" je přiblížit použití moderního cihlového systému v praxi. Publikace seznamuje zájemce o výstavbu nejen se stávajícími výrobky a technologiemi, ale také podává dobrý přehled o všech novinkách a nových technologických postupech, mezi než patří především zdění z broušených cihel na tenkou spáru. Brožura se tak může stát užitečným pomocníkem pro všechny, kdo se zabývají výstavbou domů.

Úkolem publikace je pomoci čtenářům zorientovat se nejen v širokém spektru výrobků POROTHERM, ale také připomenout výhody cihly jako přírodního páleného materiálu nabízejícího skutečně zdravý způsob života.

Brožura "Podklad pro provádění systému POROTHERM" přibližuje praktické využití všech typů cihel (POROTHERM P+D, superizolační cihly POROTHERM Si, akustické cihly POROTHERM AKU, broušené cihly POROTHERM CB) při realizaci různých typů zdiva a jejich vzájemném spojování tak, aby se v rámci hotové výstavby projevily vyvážené stavebně fyzikální vlastnosti použitého materiálu. Jednotlivé kapitoly tak přinášejí konkrétní postupy zaměřené na stavbu stěnových či stropních konstrukcí, nebo na řešení okenních a dveřních otvorů. Rady jsou doplněny množstvím konstrukčních, projektových a prováděcích detailů zdiva z cihel POROTHERM.

Správně postavený dům z výrobků POROTHERM nabídne v konečné fázi uživatelům příjemné a zdravé bydlení, které bude uspokojovat vysoké nároky na tepelnou a zvukovou izolaci, stejně jako na vysokou životnost, stabilitu a bezpečnost.

Brožurku "Podklad pro provádění systému POROTHERM" lze získat v prodejnách stavebnin.

Více info na www.porotherm.cz.


Wienerberger s.r.o.
logo Wienerberger s.r.o.

Skupina Wienerberger AG představuje největšího světového výrobce cihel Porotherm a současně lídra v produkci pálené střešní krytiny Tondach v Evropě. V roce 2019 společnost Wienerberger oslavila 200 let výročí od svého založení. V ČR působí společnost ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.