logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Společnost Stiebel Eltron na veletrhu Aqua-therm Praha 2006

Cílem letošní účasti společnosti Stiebel Eltron na veletrhu Aqua-therm je podle Ing. Dany Stloukalové rozvoj firemní strategie a upevnění pozice na trhu. Letošní novinky na veletrhu jsou komfortní ohřívač vody AEG EWH a tepelné čerpadlo WPL 10 IK.

Reklama

"Tento veletrh je určen zejména odborníkům," říká Ing. Stloukalová. "To nám umožňuje oslovit zejména odbornou veřejnost a představit naše novinky."
Na letoší veletrh přinesla společnost Stiebel Eltron dva nové výrobky. Prvním z nich je komfortní ohřívač vody EWH, jehož výrobcem je AEG. Ohřívač má nový moderní design: provedení ke svislému zavěšení má ovládání v dobře přístupné dolní části.

Druhou novinkou je malé tepelné čerpadlo WPL 10 IK. Ing. Stloukalová vysvětluje: "Jde o tepelné čerpadlo typu vzduch voda, určené pro rodinné domky, chalupy apod. V tepelných čerpadlech vidí naše společnost velkou perspektivu jako ve zdroji energie, který nespotřebovává neobnovitelné zdroje. Proto je pro nás zklamáním, že v České republice nemá tento způsob větší podporu státu, srovnatelnou s podporou získávání energie z obnovitelných zdrojů. Například ve Francii je podpora zavádění tepelných čerpadel nesrovnatelně vyšší než u nás."

Zájem o tepelná čerpadla mezi běžnými uživateli však stále roste, i přesto, že jejich pořizovací cena není nízká. "Ano, investice na počátku je vyšší, ale vrací se v nízkých provozních nákladech. Zákazníci to chápou - zaznamenáváme stálý růst zájmu o nákup tepelných čerpadel," dodává Ing. Dana Stloukalová.

Stiebel Eltron, s.r.o. - hala A, stánek 134

- jst -

Ing. Dana Stloukalová
Ing. Dana Stloukalová ze společnosti Stiebel Eltron
očekává rozvoj zájmu o tepelná čerpadla
stánek Stiebel Eltron na veletrhu Aqua-therm Praha 2006
Stánek společnosti Stiebel Eltron
 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.