logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Infotherma 2025, avízo jubilejního ročníku úspěšné ostravské výstavy

Infotherma 2025 Ostrava, 20.–23. 1. 2025

Věříme, že se uvidíme 20.–23. 1. 2025 zase na výstavišti Černá Louka v Ostravě. Ale nyní se s námi znovu podívejte na poslední chvíle Infothermy 2024, kdy se loučila s projektem Alena Bujáková, ředitelka, která byla u prvních krůčků úspěšné výstavy.

Reklama

Avízo úspěšné výstavy pro leden 2025

Věříme, že se uvidíme 20.–23. 1. 2025 zase na výstavišti Černá Louka v Ostravě na jubilejním 30. ročníku.

Letošní ročník Infothermy byl ve znamení předávání nejen vedení výstavy, ale viděli jsme i velké změny v realizačním týmu. Alena Bujáková, dosavadní ředitelka, byla u Infothermy od samého počátku. Infotherma 2024 byla již pod vedením nového ředitele Ing. Petra Kalendy. A s vystavovateli jsme se shodli, že vše běželo na výbornou. Historie Infothermy, úspěšné, každoročně vyprodané a hojně navštěvované výstavy, může pokračovat.

Bylo fajn vidět, že si výstavu opravdu předávají. V lednu s námi, vystavovateli i návštěvníky byli na výstavišti oba. Potkala se zkušenost a nový vítr, osvědčené s novými nápady. A díky letošnímu živému streamu celého 4denního doprovodného programu v Diskusní aréně jsme zaznamenali symbolické předávání a poděkování v přímém přenosu.

Můžete se s námi znovu podívat na poslední chvíle Infothermy 2024

Více zajímavých videí na estav.tvOn-line televize pro architekturu, stavbu a bydlení
 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.