logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Zemřel František Holec, zakládající člen Hospodářské komory

František Holec na Aquathermu 2010, foto redakce
František Holec na Aquathermu 2010, foto redakce

František Holec byl zakládajícím členem Hospodářské komory v roce 1993, odkdy také působil v jejím představenstvu. Mezi roky 1996 a 2014 byl viceprezidentem Hospodářské komory.

Reklama

František Holec se podstatně zasadil o vzestup a prosazení hlasu malých a středních podnikatelů z oblasti řemesel, ať už v pozici viceprezidenta nebo předsedy Profesní rady, gestora profesní unie pro Stavebnictví či předsedy Sekce kvality. Na jeho práci dodnes Hospodářská komora navazuje a snaží se pokračovat v jeho aktivitách.

Díky jeho mimořádnému elánu, pracovitosti a nesmírnému nadšení se mu dařilo kultivovat podnikatelské prostředí a zároveň tím přispívat k šíření dobrého jména naší organizace. Velmi si vážím jeho zásluh na rozvoji a podpoře podnikání a jeho dlouholetého pracovního nasazení, se kterým se věnoval činnosti v Hospodářské komoře,“ napsal v kondolenčním dopise Vladimír Dlouhý, současný prezident HK ČR.

"Život každého z nás provází velké množství ztrát. Člověk během svého žití ztrácí řadu iluzí, stejně tak jeho existenci na tomto světě provází i těžší ztráty, jako jsou ztráty přátel. Nás spojuje právě smutek nad ztrátou nám všem blízké osoby Františka Holce.
Většinu svého života se musel vyrovnávat s volbou nejít s davem, nikdy nelitoval svého volného času. Za svou práci byl uznávaný nejen svými kolegy a nadřízenými, ale i širokým profesním okolím. Odešel pracovitý a spolehlivý kolega. Dovolte mi, abych s Vámi na Františka Holce vzpomínal a vzdal mu čest,"
vzpomíná na Františka Holce Bohuslav Hamrozi, prezident Cechu topenářů a instalatérů České republiky.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.