logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Dieslové generátory? To je historie. Budoucnost patří zemnímu plynu

Od nejzákladnějších věcí jako je topení, osvětlení, chlazení, až po každodenní potřeby – vaření či praní. Naše životy běží na elektřinu. Moderní životní styl je ve stále větším ohrožení. Výpadky proudu se vyskytují mnohem častěji a trvají déle, s ničivými následky. Ochraňte svůj domov, rodinu a firmu pomocí automatických pohotovostních generátorů a udržte život či podnikání v chodu bez přerušení.

Ve společnosti SOLFOREN PLUS chráníme věcí, které pohánějí Váš život a podnikání. Zaměřili jsme se především na výrobu energie a nabízíme více generátorových řešení než kterýkoli jiný dodavatel.

Novinkou na trhu jsou řady automatických generátorů Pramac Power Knight na zemní plyn či LPG. Chytré, spolehlivé a ekologické řešení!

Jak generátory fungují?

Pokud dojde k výpadku napájení, generátor se automaticky zapne. Systém se skládá z generátoru a přepínače přenosu. Generátor je umístěn mimo dům nebo podnik, podobně jako centrální klimatizace, zatímco přepínač je umístěn vedle hlavní jisticí skříňky a v některých případech jej zcela nahrazuje.

Schéma generátoru, který je napojen na rodinný dům
Schéma generátoru, který je napojen na rodinný dům

Již se nemusíte obávat, že budete bez proudu hodinu, den či víkend. Plně automatický systém se za Vás o vše postará, i když jste mimo domov či firmu.

Široká nabídka výkonových řad

Solforen nabízí nejširší škálu výkonových řad automatických generátorů. S jednotkami 8, 10, 13 nebo 20 kVA můžete dosáhnout úrovně pokrytí, které odpovídá Vašim potřebám. Navíc, díky potřebné praxi, jsme schopni objektivně navrhnout nejvhodnější technologické řešení přímo na míru.

Zelená energie pro nás není jenom fráze

Systém je navržen, aby mohl být využít jak LPG (zkapalněný propan a butan v zásobnících či lahvích), tak i NG (zemní plyn z veřejných rozvodů, jehož přípojku má dnes většina domácností a firem). Tím jsou zaručeny nízké provozní náklady, odpadá také nutnost starat se o množství zbývajícího paliva. Spalování čistého paliva je navíc šetrné k životnímu prostředí.

Mějte neustále přehled, ať už jste kdekoliv

Aplikace Mobile Link vás připojí k vašemu generátoru odkudkoliv. Získáte tak přístup k informacím jako je aktuální provozní stav, plán údržby a další. Jednoduše připojíte svůj generátor k Wi-Fi a stáhnete si aplikaci do svého mobilního telefonu, tabletu či počítače.

Schéma mobilní aplikace Mobile Link
Schéma mobilní aplikace Mobile Link
 

Srdce generátorů

Všechny plynové jednotky 8–20 kVA jsou poháněny motorem Generac G-Force, který splňuje nejpřísnější požadavky na výrobu energie. Využívá stejný typ mazání tlakovým olejem, který se běžně používá v automobilovém průmyslu. Tím získává dlouhou a bezproblémovou životnost. Vyžaduje také méně plánovaných kontrol údržby, než motory některých konkurentů a poskytuje spolehlivost potřebnou pro dlouhou dobu provozu.

Proč plynový generátor?

  • chytré, plně automatické a ekologické řešení
  • nebudete se již obávat tzv. blackoutů
  • udrží Váš domov či podnikání v chodu
  • zbavíte se závislosti na dodavateli el. energie
  • ve výsledku levnější než běžná palivová řešení
  • není nutnost manuálně doplňovat palivo jako u běžných elektrocentrál
  • stabilní a spolehlivý výkon

Další informace a často kladené dotazy

SOLFOREN – řešení výpadků elektrické sítě

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.