logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Stavební veletrh online bude tento víkend už podruhé

Stavební veletrh online bude tento víkend už podruhé
Stavební veletrh online bude tento víkend už podruhé

O víkendu 14.–16. května 2021 proběhne již druhé kolo úspěšného Stavebního veletrhu online, Veleton.cz, který potvrdil svůj potenciál skvělými výsledky lednového konání.

Jaké přinese květnový online veletrh se 71 vystavovateli novinky?

Díky masivní pozitivní zpětné vazbě od návštěvníků i vystavovatelů se chystá druhé kolo v jarním termínu.

Přehledná veletržní platforma

Stavební veletrh online poběží na již prověřené veletržní platformě Veleton.cz, která je zaměřena na přehlednost, srozumitelnost, jednoduché ovládání a kvalitní technickou hardwarovou i softwarovou připravenost. Jedná se o speciálně vyvinutý online nástroj, který nabízí snadný pohyb návštěvníků po virtuálních stáncích s možností živé komunikace mezi odborníky z oboru stavebnictví a zájemci o stavbu, bydlení a rekonstrukci. To vše samozřejmě z pohodlí a bezpečí domova.

Na co se můžete těšit?

  • živé video hovory s odborníky
  • nezávislé poradenství zdarma
  • vouchery na veletržní slevy
  • živé vysílání a doprovodný program
  • propagační materiály ke stažení

Chystané novinky a technické inovace

Novinkou druhého online veletrhu bude živé vysílání přímo z virtuálních stánků vystavovatelů, kde budou probíhat přednášky, zajímavé prezentace, ukázky produktů a živé diskuze. Návštěvníci se budou moct zapojit do programu a vznášet dotazy.
Pomáháme lidem realizovat jejich sny o bydlení i v této nelehké době. V jeden čas na jedno místo přivedeme odborníky, se kterými mohou tváří v tvář probrat všechny otázky ohledně stavby a bydlení, které je pálí,“ říká Ing. Petr Novák, spoluzakladatel veletrhu a dodává: „Návštěvníci se mohou těšit na desítky předních firem ze všech oblastí stavebnictví, od materiálů a technologií, přes vybavení až po realizační firmy.

Otevírací doba veletrhu

Veletrh bude tentokrát otevřený celý víkend, a to v těchto časech:

  • pátek 14. května 15–18 h
  • sobota 15. května 9–18 h
  • neděle 16. května 9–15 h

Vstupenka ZDARMA
Vstupenky na Stavební veletrh online jsou zdarma. Návštěvník se zaregistruje jednoduchým formulářem a na mobilní telefon mu následně přijde unikátní vstupní PIN kód pro přihlášení. Registrace probíhají na www.veleton.cz. K účasti na veletrhu stačí pouze počítač, mobilní telefon nebo tablet se stabilním internetovým připojením.

Eko veletrh

Připojte se na Stavební veletrh online a ušetřete čas, peníze i životní prostředí. Svým konáním v online prostředí Veleton ušetří tuny CO2 (bez tisku marketingových materiálů, odpadu z jednorázové výstavby nebo konzumace občerstvení, bez transportu, s úsporami energií na vytápění či osvětlení).

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.