logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

FOR PASIV a FOR WOOD už klepou na dveře

Už 7. února se v PVA EXPO PRAHA představí souběh veletrhů FOR PASIV a FOR WOOD. Nenechte si ujít šanci dozvědět se vše k vašim budoucím projektům na jednom místě. Chybět nebudou ani cenné rady odborníků.


Veletrhy FOR PASIV a FOR WOOD se na letňanském výstavišti uskuteční ve dnech od 7. až do 9. února 2019. Představí trendy a novinky nejen ve využití dřeva v nízkoenergetických i pasivních stavbách.

FOR PASIV představí firmy, které se orientují na návrh a realizaci domů, financování, stavební materiály, moderní technologie a ovládaní domů, rekuperace, podlahové vytápění, kotle a další. Poradí i s dotacemi pro lepší bydlení. Co s dešťovkou nebo jak dát úsporám zelenou se dozvíte od nejpovolanějších odborníků.

Souběžná akce FOR WOOD přináší vše o dřevěných stavbách, konstrukcích a materiálech. Chybět nebudou kromě přehlídky špičkových firem z oboru ani poradenská centra specialistů, architektů a projektantů.

Informace o akci a zlevněnou vstupenku najdete na webových stránkách veletrhů www.for-wood.czwww.forpasiv.cz.


ABF, a.s.
logo ABF, a.s.

Společnost ABF, a.s. patří již od počátku 90. let mezi nejvýznamnější organizátory výstav a veletrhů v České republice. Svými veletrhy vytváří prostředí pro prezentaci nejnovějších výrobků, technologií a služeb. Během doby se naše veletrhy staly místem pro ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.