logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Nedělní editorial - Napište nám

Dnešní editorial je především pro Vás - pravidelné návštěvníky, čtenáře a diskutéry na TZB-info.

Reklama

Velmi nás těší, že počet návštěvníků portálu TZB-info se v lednu po svátečním poklesu během Vánoc a Nového roku opět dostává na denní průměr loňského listopadu, kdy počet Vašich návštěv dosáhl zajímavého čísla 45 289 (veřejné počitadlo TOPlist). Průměrná denní návštěvnost se tak oproti loňskému lednu zvýšila na více jak dvojnásobek.

Určitě si ale nemyslíme, že na obsahu portálu není co zlepšovat. Spíše naopak. Vidíme spoustu „bílých míst“ na mapě portálu, která by si zasloužila zaplňování novými, aktuálními informacemi. To je ale limitováno kapacitními možnostmi týmu, nebo spíš „týmečku“, který dosud portál provozuje.

Snad Vás, kteří máte stejný pocit, potěší, že nám dosažené ekonomické výsledky v minulém roce umožňují rozšířit tým o jednoho interního pracovníka. Věřím, že k němu brzo najdeme i několik externích spolupracovníků - editorů jednotlivých oborů, které TZB-info „pokrývá“.

Ediční plán na rok 2004 je ve fázi dokončování. Kromě pokračování témat, která obsazovala přední místa v žebříčku čtenosti (jako např. seriál „Stavíme energeticky úsporný dům“), je v něm připraveno i několik novinek.

Ale protože jsme internetový portál, jehož významnou devizou je jednoduchá možnost vzájemné komunikace, máte i Vy možnost sdělit v diskuzi za článkem, nebo formou e-mailu na naši kontaktní adresu to, co Vám na TZB-info chybí. Ale nejen to. Uvítáme informace i tom, co se Vám nelíbí, nebo co byste si přáli dělat jinak...



Krásný příští týden
Vám přeje Milan Bechyně
 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.