logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Pozvání firmy PROTHERM na veletrh Aqua-therm Praha 2003


Zveme Vás k návštěvě naší expozice

na jubilejním 10. ročníku veletrhu Aqua-therm Praha 2003

ve střední části Průmyslového paláce
v hale G, číslo 201.



Ještě sice nenastal čas závěrečného hodnocení roku 2003, ale již nyní můžeme konstatovat jeho dosavadní velmi úspěšný průběh z hlediska prodejů kotlů PROTHERM na tuzemském trhu. Dík patří především Vám, všem projektantům, prodejcům, montážníkům a servisním pracovníkům bez rozdílu, neboť každý z Vás k tomu přispěl nemalým dílem. Jsme rádi, že došlo k nárůstům prodejů kotlů PROTHERM a že se stále zvyšuje spokojenost s jejich kvalitou i dosahovanými provozními parametry, které v současnosti patří bezesporu k nejlepším nejen na našem trhu, ale i v celé Evropě. Prodejních úspěchů však dosahujeme v pětadvaceti zemích nejen v Evropě, ale i v Asii a v Africe.

Kotle PROTHERM, jak jistě víte, zahrnují velmi široký sortiment, který se v letošním roce výrazně rozšířil především o kotle vyšších výkonů řady PROTHERM Grizzly s osvědčením ekologicky šetrného výrobku. K výraznému nárůstu prodejů došlo u kotlů řady PROTHERM Hydroset, uvedených na trh již v loňském roce. Rovněž nové kotle řady PROTHERM Rys s elektrickým krytím IP 45 se těší stále rostoucí oblibě. Mimořádně zvýšené prodeje stále zaznamenáváme u elektrokotlů, u kterých jsme připravili další rozšíření stávající nabídky. Stále se zvyšuje i podíl Prothermu na trhu stacionárních litinových kotlů.

Jak jistě víte, v průběhu roku jsme realizovali celou řadu akcí podpory prodeje. Z nich nejúspěšnější byla "Dovolená s Prothermem" a "Okurkový bonus". Dále se uskutečnily semináře pro projektanty, návštěvy výrobního závodu ve Skalici, prezentace u velkoobchodů a mnoho pojízdných výstav.

S našimi obchodními zástupci prezentujícími naše výrobky PROTHERM jste se mohli setkat prakticky na všech významnějších výstavách, které se letos v Čechách a na Moravě uskutečnily.

Rok 2003 však ještě nekončí. Před námi je nejprestižnější topenářský veletrh roku, a to

AQUA-THERM Praha 2003, který se uskuteční
ve dnech 25. až 29. listopadu 2003 na Výstavišti v Praze 7.

Dovolujeme si Vás tímto srdečně pozvat k návštěvě našeho stánku na tomto mezinárodním odborném veletrhu. Náš stánek najdete již tradičně v samém centru výstavy ve střední části Průmyslového paláce v hale G, číslo 201. Jako obvykle bude největší na celém veletrhu a jak pevně věříme, i nejzajímavější. Připravili jsme pro Vás celou řadu překvapení a to nejen z oblasti výrobního sortimentu.

Těšíme se na Vaši návštěvu.

Ing. Jiří Hoffmann
obchodní ředitel pro ČR


Protherm (Vaillant Group Czech s.r.o.)
logo Protherm (Vaillant Group Czech s.r.o.)

Společnost Protherm, která velmi sebevědomě vstoupila v roce 1992 na český trh se svým elektrokotlem, patří v současné době mezi přední české značky tepelné techniky. Díky zapojení do koncernu Vaillant Group exportuje Protherm své výrobky do mnoha zemí ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.