logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Nedělní editorial - Pozvánka ke spolupráci

Reklama

Jedním z výsledků ankety, kterou mnozí z Vás vyplnili, je poměrně vysoký zájem Vás čtenářů o nové odborné články. Toto zjištění nás příliš nepřekvapilo a skutečně se snažíme získat pro spolupráci přední odborníky z poměrně různorodé skupiny oborů, které souhrnně označujeme jako TZB. Problémem je mimořádná vytíženost těch špičkových odborníků. Kromě vlastní odborné práce, jejíž součástí je často rozsáhlá publikační činnost, publikují odborné články v časopisech, odborných publikacích, sbornících odborných seminářů. Protože internet (i portál TZB-info) je technologie velmi mladá, je často problém, aby takto zapojený projektant, pedagog, zkušený praktik našel ve svém napjatém časovém programu prostor pro další aktivitu na internetu.

Zjištěním z dotazníkového průzkumu pro nás naopak překvapivým je Váš zájem o krátké zprávy a kratší články zaznamenávající dění v oboru, praktické zkušenosti, nápady. V této oblasti se v poslední době potěšitelně zvýšila aktivita návštěvníků portálu jak v samostatné oblasti diskuze, tak i v diskuzích u článků. Osobně mne např. velmi překvapila diskuze u článku Rodinný dům v Hořovicích - z pohledu uživatele a architekta, která má dnes již 227 příspěvků s mnoha cennými údaji a konkrétními informacemi. Přesto si myslím, že kromě těchto věcných, diskuzních příspěvků, by obsah portálu velmi obohatily kratší články z praxe od odborníků, kteří se v oboru pohybují a svojí prací ho prakticky vytváří.

Chtěl bych proto využít tohoto místa a pozvat ke spolupráci Vás všechny, kteří se domníváte, že máte občas něco ke sdělení. Ať již v té skupině odborných článků, nebo v té druhé skupině kratších článků a zpráv z praxe. Uvítáme spolupracovníky z řad pedagogů (VŠ, SŠ i učňovské školy), doktorandů, projektantů, podnikatelů, řemeslníků a dalších profesí. Stačí jen kliknout a vyžádat si podrobnější informace.

Hezký předjarní příští týden
Vám přeje Milan Bechyně

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.