logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Svět kachloví a kachlových kamen na výstavě Infotherma 2016

Kachlová kamna jsou pro člověka jedním z nejpřirozenějších zdrojů tepla, a to díky tomu, že poskytují sálavé teplo podobné slunečnímu záření. Fotografie z této přehlídky i z výstavy Infotherma 2016 sledujte na fotoblogu ESTAV.cz

Reklama

Kachlová kamna navozují tak příjemnou atmosféru, která uvolňuje stres a umí využívat energií mnohem lépe, než z ostatních zdrojů na tuhá či kapalná paliva.

V podstatné části vstupního pavilonu letošní Infothermy se představí zatím v Česku největší ucelená expozice Svět kachloví a kachlových kamen. Podílí se na ní přes 30 českých a zahraničních firem. Expozice má přiblížit renesanci kachloví a kachlových kamen od historie přes současnost až po vizi, která by mohla tento druh vytápění uplatnit i v designu moderních interiérů.

Expozici Svět kachloví a kachlových kamen najdete ve vstupní hale výstavy Infotherma. Fotografie na fotoblogu ESTAV.cz


Pro návštěvníky je na Infothermě připraven tradičně kvalitní a rozsáhlý odborný doprovodný program

  • V kongresovém centru to budou celostátní odborné konference k tepelným čerpadlům, dotacím, úsporám energií, nové legislativě a energetické soběstačnosti rodinných domů a dalších malých a středních objektů.
  • Kromě toho se v přednáškovém sále ve vstupním pavilonu uskuteční řada přednášek, besed a diskuzí.
Odborný doprovodný program

Soutěže a ankety

Pořadatelé výstavy se snaží reagovat na požadavky návštěvníků, oč by měli na výstavě největší zájem a získali odpovědi na své dotazy.
  • Například před letošní výstavou se uskutečnily dvě internetové hlasovací soutěže a bylo osloveno přes 350 tisíc domácností.
  • Na samotné výstavě návštěvníci hlasují, která expozice je svými výrobky a službami nejvíce zaujala.
  • Vítězné exponáty z internetových hlasovacích soutěží jsou vystaveny ve vstupním pavilonu, a kromě špičkových novinek kotlů je zde například větrací jednotka s rekuperací tepla, dekorační topný panel, větrací jednotka a řada dalších výrobků.
 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.