logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Připravte se na zimu s tepelnými čerpadly Mitsubishi Electric Hyperheating

Může být tepelné čerpadlo vzduch-vzduch investičně a provozně zajímavá alternativa k teplovodnímu systému vytápění i v podmínkách ČR?

Moderní rezidenční klimatizační jednotky jsou schopné pracovat v režimu vytápění jako účinné tepelné čerpadlo vzduch-vzduch. Poskytují tak možnost realizovat vytápění v rodinném domě či v rekreačním objektu rychle, bez velkých stavebních zásahů a hlavně ekonomicky.

Pro účely vytápění nabízí Mitsubishi Electric jednotky s technologií Hyper Heating, která byla vyvinuta speciálně pro oblasti s chladným klimatem. Tepelná čerpadla vzduch-vzduch s touto technologií udržují jmenovitý topný výkon až do venkovní teploty -15 °C a zajistí vytápění až do venkovní teploty -25 °C. To je pro podmínky České republiky více než dostatečné. Funkce chlazení je zachována jako u běžné klimatizace.

Technologie Mitsubishi Electric Hyper Heating je k dispozici ve vybraných venkovních jednotkách split a multisplit. Venkovní jednotky Hyper Heating mají silný kompresor, jsou vybaveny funkcí optimalizovaného režimu odmrazování (vč. vyhřívání dna venkovní jednotky) a dosahují vysoké sezónní energetická účinnosti.

Objevte výhody technologie Mitsubishi Electric Hyper Heating u tepelných čerpadel vzduch-vzduch i ve svém projektu!

Jste na pochybách, zda je vytápění tepelným čerpadlem vzduch-vzduch pro Vás vhodné? Kontaktuje nás pro více informací.

Více informací


CS-MTRADE, s.r.o.
logo CS-MTRADE, s.r.o.

Společnost CS-MTRADE, s.r.o. se sídlem v Pardubicích je od roku 2005 autorizovaným distributorem společnosti Mitsubishi Electric B. V. Europe, Germany Living Environment Systems pro ČR a SR. Zabýváme se dovozem a prodejem klimatizačních systémů, tepelných ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.