logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

2. ročník Zimní ekonomické akademie chystá pro studenty vysokých škol společnost E.ON


Své zkušenosti v rámci akademie předávali studentům odborníci z různých oddělení E.ONu

E.ON uspořádal 1. ročník Zimní ekonomické akademie letos v únoru. Do druhého ročníku, který proběhne od středy 12. do pátku 14. února 2025, se mohou studenti hlásit už nyní.

Zimní ekonomická akademie

Uzávěrka přihlášek je do 8. prosince 2024. Zimní ekonomická akademie je pro studenty plně hrazená a dostanou díky ní intenzivní vhled do struktury oddělení s ekonomickým zaměřením v celé skupině E.ON. Účastníci akademie také získají praktické informace z oblastí ekonomie, financí a dalších oborů. Zároveň mohou diskutovat s našimi manažery a dozvědí se něco navíc i z jejich osobních zkušeností a kariérních cest.

První ročník zimní akademie uspořádal E.ON na začátku letošního roku a absolvovalo ho patnáct studentů ekonomických vysokých škol z Brna, Zlína, Českých Budějovic, Jindřichova Hradce a Prahy.

Opakem Zimní ekonomické akademie je její letní varianta, která se koná o prázdninách pro studenty technických oborů a je zaměřena na energetiku. Kromě těchto akademií nabízí společnost E.ON studentům i spoustu jiných aktivit. Jsou to různé stipendijní a trainee programy, konzultace bakalářských a diplomových prací, ale i praxe a stáže.

Zájemci se mohou hlásit na www.eon.cz/kariera/zimni-ekonomicka-akademie.


E.ON Česká republika, s.r.o.
logo E.ON Česká republika, s.r.o.

Skupina E.ON je tradičním partnerem české energetiky. Na českém trhu působíme od roku 1998. Dodáváme elektřinu 1,2 milionu zákazníků a zemním plynem zásobujeme více než 220.000 zákazníků, a to převážně v jižních Čechách a na jižní Moravě.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.