logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Nový model krbových kamen HARK 140 ECOplus HM - efektivní teplo pro váš domov

Přečtěte si o novém modelu kamen HARK 140 ECOplus HM s třístranným prosklením, vysokou účinností a nízkou spotřebou paliva. Ideální volba pro moderní interiéry a úsporné vytápění.

HARK 140 ECOplus HM je revoluční model kamen, který kombinuje moderní design, pokročilou technologii spalování a vysokou účinnost. Tato kamna se pyšní třístranným prosklením, což umožňuje maximální výhled na plápolající oheň z různých úhlů místnosti. Model je vybaven ocelovou nástavbou, kterou lze doplnit o akumulační kameny, čímž se zvýší schopnost akumulace tepla a prodlouží se doba vyzařování tepla i po vyhasnutí ohně.

ECOplus technologie zajišťuje ekologické spalování s nižšími emisemi a až o 40 % nižší spotřebou paliva, což přináší nejen úspory, ale i šetrnost k životnímu prostředí. Krbová kamna jsou navíc vybavena sekundárním i terciárním přívodem vzduchu, což zajišťuje účinné a čisté spalování. Automatická regulace hoření navíc usnadňuje obsluhu a přináší maximální komfort bez potřeby elektrického napájení.

Model HARK 140 ECOplus HM je ideální volbou pro všechny, kdo hledají moderní, úsporné a ekologické vytápění. Krbová kamna se hodí do různých typů interiérů, ať už preferujete klasický nebo moderní styl. Zároveň splňují přísné požadavky směrnice Ekodesign 2022. Vytvořte si doma příjemnou a útulnou atmosféru s tímto elegantním a účinným modelem krbových kamen.

Krbová kamna HARK 140 ECOplus HM - více informací


Krby & kamna FORTELL s.r.o.
logo Krby & kamna FORTELL s.r.o.

Jsme výhradními dovozci krbů a krbových kamen HARK do ČR. Nabízíme kvalitní a moderní krby, krbová kamna, kachlová kamna, krbové vložky a kachlové sporáky. Poskytujeme poradenství při výběru krbů a krbových kamen. Nabízíme přes 1000 modelů krbů a kamen. ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.