logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Ocenění TOP manažer roku 2024 pro Cyrila Svobodu z Fenix Group


Vítězové převzali ocenění ve speciálním vysílání televize A11

Magazín Innovation ve spolupráci s dalšími odbornými tituly mediální skupiny A11 připravil první ročník ocenění TOP manažeři roku 2024 podle magazínu Innovation.

Časopis Innovation přináší příběhy českých manažerek a manažerů a rozhovory s úspěšnými podnikatelkami a podnikateli. Cílem žebříčku TOP manažeři roku 2024 podle magazínu Innovation je ocenit práci úspěšných osobností z řad podnikatelů a lídrů a jejich týmů. Letošní první ročník ocenění TOP manažeři magazínu Innovation akcentoval nástup moderních technologií a trendů v managementu.

V sídle TV A11 se 15. 4. konalo slavnostní vyhlášení vítězů soutěže časopisu Innovation – TOP manažeři roku 2024.

Soutěž je rozdělena do několika kategorií dle oborů, přičemž hlavní cenu v kategorii ENERGETIKA získal Cyril Svozil jr., předseda správní rady a ředitel Fenix Group a.s., AERS s.r.o. Nominaci na manažerku roku získala Kateřina Jezerská – Managing Director Fenix Trading s.r.o. a hlavní cenu TOP manažer roku 2024 získal Cyril Svozil, zakladatel a majitel holdingu Fenix Group a.s.

Více informací


FENIX Trading s.r.o.
logo FENIX Trading s.r.o.

Jako český výrobce s více než 30letou tradicí nabízíme kompletní sortiment elektrického sálavého vytápění - topné rohože a topné kabely ECOFLOOR, topné folie ECOFILM, sálavé panely ECOSUN, přímotopné konvektory ECOFLEX, regulaci bytovou i průmyslovou. Na ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.