logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Tenzometry Zemic se instalují do nejmodernějších strojů pro průmyslové zemědělství

Zemic Europe je ikonou v oblasti vážních systémů. Tenzometrické snímače a tenzometry této značky se používají v moderních zařízeních, kde je kladen důraz na kvalitu, přesnost a spolehlivost.

Siloměry Zemic BH8M

Spolupráce Zemic Europe s firmami v oblasti zemědělského průmyslu přináší stále nové inovace. Mezi nejnovější technologii, která vzešla z instalace siloměru Zemic do moderního zařízení, se řadí všestranný stroj pro průmyslové zemědělství a zpracovatelský průmysl, který byl díky siloměru BH8M obohacen o funkci vážení.

Vysoce přesný siloměr BH8M, který byl do stroje integrován, je vyroben z nerezové oceli s hermetickým uzavřením a IP 68. Hodí se pro zásobníkové, plošinové a paletové váhy. Ve spolupráci s nejmodernější konstrukcí a funkcemi stroje vybaveného systémy podávání tvoří ideální řešení pro různé zemědělské produkty, jako jsou brambory, cibule, mrkev atd. Stroj může efektivně plnit přepravky po vrstvách rychlostí 55 až 100 přepravek za hodinu.

Vážní systémy pro zemědělství - na míru a kvalitně

Výběr a instalaci tenzometrických snímačů Zemic je ideální provádět na míru, aby se vážní systém plně uzpůsobil potřebám konkrétního provozu. S tím dokáže pomoci společnost Manat, která se specializuje na poskytování komplexních vážních systémů využívajících právě tyto vysoce kvalitní siloměry.

Konkrétně v oblasti zemědělství je čím dál více kladen důraz na to, aby průmyslové váhy ve strojích i váhy na vážení sil, nádrží či mostní váhy na vážení zemědělských strojů splňovaly vysoké nároky na kvalitu a tím pádem co nejvíce přispívaly k efektivitě provozu.

Tenzometry


Manat s.r.o. - tenzometrické snímače zatížení
logo Manat s.r.o. - tenzometrické snímače zatížení

Snímače zatížení jsou důležitou součástí všech vážních systémů. Jejich úkolem je převod mechanické síly na elektronické zobrazení. Naše společnost se zaměřuje na poskytnutí širokého sortimentu tenzometrických snímačů zatížení a potřebného příslušenství.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.