logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Snímače S-Typ: Síla a přesnost pro závěsná, zásobníková a jiná vážicí zařízení

Vydejte se na cestu k přesnému vážení s tenzometrickými snímači zatížení S-Typ. Jaké konkrétní snímače můžete využít ve svých aplikacích?

Kompaktní konstrukce a vysoká přesnost

Tenzometrické snímače zatížení S-Typ jsou ideální volbou pro firmy, které hledají univerzální a robustní řešení pro vážení. Díky své kompaktní konstrukci, vysoké přesnosti a odolnosti proti náročným podmínkám se hodí pro širokou škálu aplikací a zaručují přesné a spolehlivé výsledky vážení při zatížení tahem i tlakem.

Tenzometrické snímače hmotnosti nebo tlaku v provedení “S-Typ“ jsou k dispozici v různých variantách. K jejich výrobě se používá hliník, poniklovaná ocel nebo nerez, kapacita vážení se může pohybovat od 25 kg do 30 t a jejich krytí bývá IP67 nebo IP68.

S výběrem snímačů je vždy lepší se poradit přímo s prodejcem, který vám dokáže vybrat správný typ snímače, jeho kapacitu, třídu přesnosti i krytí. U společnosti Manat si navíc můžete nechat navrhnout vážní systém včetně snímačů na míru.

Snímače Zemic - sázka na jistotu

Mezi přední výrobce tenzometrických snímačů zatížení S-Typ se řadí společnost Zemic Europe. Jmenovat můžeme konkrétní provedení snímačů, které patří mezi opravdovou špičku. Snímače Zemic H3 z poniklované oceli nabízí váživost 25 kg až 50 tun. Pokud potřebujete materiál z nerezu, nabízí se například snímače BM3 s váživostí 50 kg až 7,5 t nebo snímače B3G o váživosti 50 kg až 10 t.

S tenzometrickými snímači zatížení Zemic získáte jistotu vysoké přesnosti a spolehlivosti vážení a zlepší se vaše efektivita i produktivita.

Tenzometrické snímače zatížení


M.E.N. expert s. r. o. - vážní systémy na míru vašemu podnikání
logo M.E.N. expert s. r. o. - vážní systémy na míru vašemu podnikání

Zajišťujeme prodej, instalaci a servis vážních systémů. S výběrem vhodného zařízení vám poradíme a připravíme ho na míru vašich potřeb. Naše společnost je členem unie výrobců vah a disponujeme certifikátem ČSN EN ISO 9001:2001.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.