logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Infrapanely

Vytápějte chytře. Infrapanely jsou topná tělesa, která se chlubí skvělým mixem vlastností.

Nízká pořizovací cena, dlouhá životnost bez jakékoliv údržby a efektivita sálavého zdroje s nízkou spotřebou energie. Velmi se hodí instalační variabilita infrapanelů - můžete je umístit na stěnu i na strop. Umístěním na strop ušetříte místo na stěnách, u vysokých stropů je stropní instalace energeticky úsporná - eliminuje konvekční složku tepla a tak energie nekončí jako pytel teplého vzduchu pod stropem.

Stejně jako na stropě je umístěním na stěně vedlejším efektem sálání infrapanelů zvýšení povrchové teploty stěn, podlahy i zařizovacích předmětů. Některé infrapanely lze používat také jako přenosné topidlo, používají se tímto způsobem pro přitápění nebo místní zvýšení komfortu.

Se sálavými infrapanely je možné plnohodnotně vytápět jakoukoliv stavbu. Mezi elektrickými přímotopnými systémy jde o nejúspornější a nejlépe regulovatelný systém. Důležitý je správný návrh a dimenzace, pokud si nejste jisti, kontaktujte nás.

Infrapanely


ELEKTRICKE-TOPENI.cz
logo ELEKTRICKE-TOPENI.cz

Společnost ELEKTRICKE-TOPENI.cz se zabývá prodejem, návrhy a poradenstvím v oboru elekrických topných systémů. Pokud právě řešíte výběr topného systému, rádi Vám poradíme a sdělíme své osobní zkušenosti s provozováním elektrického topení. Podlahové topení, ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.