logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Ikony pro ovladač DLP – intuitivní ovládání

Nástěnný multifunkční ovladač DLP značky HDL je stálicí v nabídce a jde o praxí prověřený přístroj klasického vzhledu s tlačítky a informačním displejem.

Dostupný je v provedení pro sběrnici HDL Buspro (HDL-MPL8.48-A) a rovněž pro sběrnici KNX (HDL-M/DLP04.1-A2-48). Obě verze jsou vzhledově stejné a nabízejí se v barevném provedení bílém nebo černém.

Ovladače nabízí řadu funkcí. Jednou z nich je možnost vytvořit si vlastní ikony a nahradit tak standardní sadu dodávanou s přístrojem. Nově je dispozici dosti rozsáhlá sada hotových ikon New-icons-DLP Podpora/Produkty/Ikony/Ikony DLP. Jde o ikony dvojité šířky, což souvisí s možností sdružovat tlačítka po dvou s cílem získat výraznější ovládací prvek.

Ikony jsou formátu BMP, a tedy za použití obecných grafických editorů lze vytvořit ikonu libovolnou nebo snadněji novou modifikací podobné ikony z knihovny.

KNX

Pro ovladače DLP verze KNX se změna ikon provádí pomocí nástroje HDL KNX Assistant Podpora/Produkty/Software+Komunikace/KNX. Nástrojem HDL KNX Assistant lze ikony nahrazovat, ale také upravovat, doplňovat textem.

  • Příklad: Ikona Noční lampička má ponechaný prostor pro doplnění textu.

Buspro

U verze Buspro se změna ikon provádí pomocí nástroje HBST2.


HDL Automation s.r.o.
logo HDL Automation s.r.o.

HDL Automation s.r.o. zastupuje značky HDL, IQRC, MyMight, Enertex, smart:)things, Hoteza, Raysgem, Matrix. Dodává škálu produktů od jednotlivých modulů až po kompletní automatizační systémy budov, systémovou elektroinstalací vytváří inteligentní budovy.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.