logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Robotický vysavač 2v1: Usnadněte si úklid

Zdroj obrázku: SDF_QWE / stock.adobe.com
Zdroj obrázku: SDF_QWE / stock.adobe.com

V dnešní době se chytrá domácnost stává určitým trendem. Díky chytrým zařízením si můžete život zpříjemnit. Jedním z nich je robotický vysavač. Postará se o úklid podlah za vás, abyste se mohli věnovat něčemu jinému.

Spolehlivý pomocník

Úklid podlah nepatří mezi zrovna oblíbené činnosti, ale je klíčový pro celkovou údržbu domácnosti. Vysávání a vytírání může zabrat spoustu času, který byste mohli využít jinak. Pokud si nechcete dělat starosti s úklidem, pořiďte si robotický vysavač. Ten práci udělá za vás. Nemusíte se o něj vůbec starat – v aplikaci stačí jednoduše naplánovat úklid celé domácnosti či jen vybraných místností a vysavač se o to v určený čas postará. Jestli máte chytrou domácnost, oceníte i možnost ovládání pomocí hlasového asistenta.

Kompletní úklid

Abyste si nemuseli dělat starosti nejen s vysáváním, ale ani s vytíráním, pořiďte si robotický vysavač 2v1. Vše si snadno nastavíte – na výběr je z několika úrovní dávkování vody. Můžete individuálně nastavit, kde všude je třeba vytřít, či jaké oblasti naopak vynechat. Ta nejmodernější zařízení dokáží podlahu po vytření i vysušit. Výsledkem je perfektně čistá domácnost. Vy si přitom můžete dopřát odpočinek.

Pro perfektní výsledek

Pokud hledáte pomocníka, který vám usnadní pravidelný úklid, pak můžete vybírat ze základních modelů. I ty totiž nabízí skvělé funkce. Ale pokud máte domácí mazlíčky či děti a podlahy dostávají zabrat, nabízí se špičkové modely. Ty mají speciální stanici – slouží nejen pro dobíjení, ale i údržbu samotného vysavače. Postará se o vyčištění zásobníku, dokáže očistit mopy i doplnit čistou vodu.

V dnešní době už nemusíte úklidem podlah ztrácet čas. Díky moderním technologiím se můžete spolehnout, že robotický vysavač se postará o perfektní výsledek, aniž byste na úklid museli myslet.

Více informací

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.