logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Páčkové vypínače v moderním kabátu

Moderní design, jednoduchost a funkčnost páčkového ovládání v kombinaci různých materiálů a barev dle individuálních požadavků každého interiéru. To je nová kolekce domovních vypínačů a zásuvek NEXA.

Kulatý panel s páčkovým ovládáním v podání novinkové řady domovních vypínačů NEXA je praktickou kombinací minimalismu a funkčnosti. „Vznik nové kolekce NEXA inicioval zájem o páčkové vypínače ve skleněném rámečku, které v našem sortimentu do té doby chyběly. Inspirovali jsme se pro ni u našich vypínačů RETRO s páčkovým ovládáním, ale vdechli jsme jim modernější vzhled,“ popisuje Ing. Martina Obadalová, vedoucí marketingového oddělení společnosti OBZOR Zlín, českého výrobce domovní elektroinstalace v osobitém designu, a pokračuje: „Na pohled je odlišuje zejména minimalističtější a designově čistší provedení díky absenci středového krytu a subtilnější konstrukci. Oproti původním 13,5 milimetrům má rámeček NEXA tloušťku pouze osm milimetrů.“ Kromě nadčasového skla v černé a bílé barvě je pohledový panel kolekce NEXA k dostání také v masivním dřevěném provedení v dekorech javoru a světlého či tmavého dubu, čímž si na své přijdou i příznivci přírodního stylu.

Vypínače lze vybavit jednou nebo dvěma kovovými páčkami umístěnými uprostřed pohledového panelu ve třech barevných provedeních – černá, bílá a patinová. Pro pohledové sladění veškeré elektroinstalace je možné kromě klasických vypínačů a zásuvek domácnost vybavit v řadě NEXA také žaluziovými ovladači či komunikačními zásuvkami, které zahrnují USB, HDMI, TV a SAT.

Novou řadu NEXA nabízí OBZOR Zlín již nyní na svém eshopu.


OBZOR, výrobní družstvo Zlín
logo OBZOR, výrobní družstvo Zlín

OBZOR je tradiční český výrobce vačkových spínačů, domovní elektroinstalace a doplňkového příslušenství. Dále se zaměřuje na výrobu dílů pro automobilový průmysl, elektromechanických výrobků, kovových dílů, vstřikování plastů a výsek těsnění. Má oprávnění ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.