logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

CertiCon – Spolehlivý partner na Vaší cestě za horizont

CertiCon: Synonymum pro zodpovědný přístup a precizní provedení v oblasti software a hardware.

Certicon – spolehlivý partner na vaší cestě za horizont

Dlouholetá tradice a zkušenost: Od roku 1996 CertiCon pomáhá klientům budovat produkty, které splňují nejvyšší standardy kvality a bezpečnosti. Za dobu své existence dosáhla společnost mnoha úspěchů jak na komerčním, tak i výzkumném poli a dnes patří mezi špičkové vědecko-technologické firmy.

Tým špičkových odborníků: Zaměstnanci CertiConu jsou držiteli prestižních oborových ocenění a certifikátů. Společnost dbá na jejich neustálé vzdělávání a drží krok s nejnovějšími trendy v oboru. Díky úzké spolupráci s renomovanými univerzitami a laboratořemi napříč mnoha oblastmi nabízí CertiCon komplexní a inovativní řešení.

Nadnárodní působnost: CertiCon je zavedeným dodavatelem služeb a řešení v celé Evropské unii a své služby nabízí do více než 30 zemí světa, včetně USA, Kanady a Japonska.

Hledáte spolehlivého partnera pro vývoj produktů v specifické oblasti? Máte unikátní požadavek na software nebo hardware? CertiCon je tu pro Vás!

Webové stránky: www.certicon.cz
Telefon: +420 224 904 200
E-mail: info@certicon.cz

CertiCon – Váš partner na cestě za inovativními a kvalitními produkty.

Více informací


CertiCon a.s.
logo CertiCon a.s.

Český CertiCon uvádí na trh technologie, které ovlivňují celý svět. Telekomunikace, zdravotnictví, průmyslová výroba, bezpečnost. To jsou oblasti, ve kterých CertiCon uplatňuje znalosti svých expertů a vyvíjí řešení, která zkvalitňují a zjednodušují životy ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.