logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

EXIN - kvalitní barva pro každý interiér

Co povrch a prostor, to jiný nárok na interiérovou barvu. Na nátěr do skladu máme jiné nároky, než na barvu do koupelny nebo do dětského pokoje. Vsadíte-li na barvy EXIN od Stachemy, chybu neuděláte.

Interiérová barva by měla mít dobré krycí vlastnosti a umožňovat snadné přetření a obnovu. Můžeme po ní požadovat i zářivou bělost, otěruodolnost, omyvatelnost, sníženou špinivost, nízký difuzní odpor nebo odolnost proti plísním.

STACHEMA CZ vyrábí interiérové barvy pro všechny typy povrchů od nejlevnějších aplikací pro haly a sklady přes barvy do reprezentačních prostor až po barvy pro nejnáročnější nároky na hygienu.

Interiérové malířské barvy EXIN uspokojí každý požadavek. Jsou určeny pro profesionální i hobby použití, do domácností, skladů, kanceláří, komerčních prostor i nemocnic i na exponované plochy. Jsou tónovatelné, vysoce kryvé a vynikají dlouhou životností.

Základní vlastností je výborná otěruodolnost. V této kvalitativní řadě můžete volit i podle požadované bělosti buď klasickou malbu EXIN EKO s bělostí 95, EXIN EXTRA s bělostí 96 nebo EXIN EXCLUSIV se sněhovou bělostí 97.

Do prostor s možným ostřikem vody nebo do náročného provozu doporučujeme omyvatelnou akrylátovou barvu EXIN WASH s bělostí 95, univerzální akrylátovou EXIN LATEX s bělostí 94 nebo omyvatelnou vinylovou barvu EXIN WASH&CLEAN s bělostí 96, určenou do prostor náročných na hygienu i na udržitelnost čistoty nátěru.

Při sanacích a následných nátěrech určitě uvítáte i silikátovou barvu EXIN SANACE určenou na nové, sanační a odvlhčovací omítky nebo EXIN BLOCK COAT, izolační nátěr na překrytí skvrn a zatečenin.

Interiérové nátěry EXIN od společnosti Stachema zakoupíte ve Stavebninách DEK nebo na dek.cz.

K nabídce barev


Stavebniny DEK
logo Stavebniny DEK

Stavebniny DEK a.s. jsou největší společností českého holdingu DEK, zabývajícího se dodávkami materiálů a služeb pro stavebnictví a výrobou stavebních materiálů. Společnost se od počátku zaměřuje na vysokou odbornost ve výběru optimálních stavebních ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.