logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Kde číhají tepelné mosty?

Míst, kde mohou na domě vzniknout tepelné mosty je mnoho. Dobrá zpráva je, že většinu z nich lze úspěšně řešit...když o nich víte. Včas rozeznat riziková místa vám pomůže interaktivní dům PROPASIV®

Na webových stránkách PROPASIV® se teď díky nové interaktivní prezentaci můžete jednoduše podívat na nejčastější místa vzniku tepelných mostů.

Čtyři interaktivní pohledy na typové domy - volně stojící a v řadové zástavbě - vám umožní nahlédnout do útrob zdí a podlah a pečlivě prozkoumat způsob přerušení častých tepelných mostů. Uvidíte, jaká řešení jsou skrytá pod fasádou. Jedním klikem se pak dostanete přímo na doporučené produkty pro přerušení tepelných mostů v dané situaci a podrobné informace o nich.  

Interaktivní domy PROPASIV® vám pomohou získat přehled o tepelných mostech včas - ještě před zahájením  stavby. Následně, v průběhu samotného procesu stavby, pak můžete efektivně tepelné mosty eliminovat. Vyhnete se tak nepříjemnostem jako jsou vlhkostní mapy, plísně, teplotní diskomfort i rozsáhlé tepelné ztráty. Tedy důsledkům neřešených tepelných mostů.

Co je vlastně tepelný most?

Jedná se o místa, kde konstrukcí domu uniká více tepla než v ostatních místech tepelné obálky objektu. Typická jsou například napojení dvou různých konstrukcí (otvorové výplně - okna, dveře) nebo kotvení v zateplené fasádě. Zdrojem tepelných mostů jsou také nedostatečně izolované střechy nebo nezateplené podlahy na terénu.

PROPASIV dodává jak produkty pro efektivní řešení tepelných mostů, tak všem svým zákazníkům poskytuje poradenský a technický servis. Kontaktujte nás telefonicky, odpovědním formulářem z našich webových stránek, nebo emailem. Rádi vám poradíme.

Interaktivní dům PROPASIV®


PROPASIV s.r.o.
logo PROPASIV s.r.o.

Vyvíjíme a prodáváme špičkové stavební prvky pro přerušení tepelných mostů. Zabýváme se speciálními izolacemi v technicky náročných stavebních situacích (izolování v tenkých vrstvách). Poskytujeme kompletní servis, poradenství a zpracování technické ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.