logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Měřiče tepla a chladu Siemens: moderní řešení pro efektivní energetický management budov

S rostoucími náklady na vytápění se zvyšuje poptávka po technologiích, které optimalizují provoz topných soustav v bytových domech či kancelářských budovách. Řešení nabízí měřiče tepla a chladu.

Měřiče tepla a chladu pro optimalizaci spotřeby energií

Jak mohou měřiče pomoct optimalizovat spotřebu energií? Pomocí přesného měření, které vám pomůže identifikovat místa s potenciálem pro zlepšení efektivity vytápění či chlazení. Měření probíhá už od kotelny či výměníkové stanice, takže měřiče zachytí únik či plýtvání v celém procesu distribuce tepla.

Měřiče spotřeby tepla na radiátory neboli indikátory topných nákladů vám navíc poslouží pro přesné rozúčtování, takže se vyhnete zbytečným sporům mezi sousedy či nájemníky.

Technologie měřičů tepla a chladu Siemens

Měřiče značky Siemens využívají maximálně přesnou technologii ultrazvuku, nebo měřicí sondy. Jsou vhodné pro měření spotřeby topných i klimatizačních soustav.

Kromě způsobu měření se při výběru zaměřte na průtok, rozsah pracovních teplot a přístup pro účely odečtu. Některé modely měřičů tepla a chladu disponují technologií bezdrátového přenosu dat, díky čemuž je odečet ještě snadnější a bez nutnosti vstupovat do bytů či kanceláří.

Příslušenství pro měřiče Siemens

Nezbytným příslušenstvím jsou teplotní čidla a také příslušenství pro instalaci a napájení měřičů. Pro měřiče tepla s dálkovým odečtem budete potřebovat také moduly pro odečet a pro komunikaci měřiče s centrálou.

Základem efektivního energetického managementu budov je optimalizace vytápění a chlazení. Vyberte si spolehlivý měřič tepla a chladu od předního světového výrobce Siemens a začněte s optimalizací i vy.

Měřiče tepla a chladu SIEMENS


 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.