logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Nástroje nezbytné pro moderní inspekce - inspekční kamery a endoskopy

V dnešní době se inspekční kamery a endoskopy staly nezbytnými nástroji v široké škále oborů. Umožňují nám nahlédnout do skrytých a těžko dostupných prostor, čímž usnadňují odhalení a řešení problémů.

V dnešní době se inspekční kamery a endoskopy staly nezbytnými nástroji v široké škále oborů. Umožňují nám nahlédnout do skrytých a těžko dostupných prostor, čímž usnadňují odhalení a řešení problémů.

Jaké jsou jejich výhody?

Inspekční kamery i endoskopy poskytují ostrý a detailní obraz ve vysokém rozlišení, který umožňuje přesnou diagnostiku problémů. Inspekce s jejich použitím je bezkontaktní s nízkou invazivitou, díky tomu není nutné demontovat zařízení a minimalizuje se možnost poškození kontrolovaného objektu.

Inspekce pomocí kamer či endoskopů jsou rychlé a efektivní, tím šetří váš čas i náklady.

Je možné pořizovat fotografie nebo audiovizuální záznamy, které lze ukládat na paměťovou kartu či inspekci rovnou sdílet na více zařízení. Tato data vám poté slouží jako podklady k vystavení protokolu.

Kde všude je možné použít inspekční techniku?

-       kominictví, voda-topení-plyn: kontrola spalinové cesty, potrubí, odpadů, mezistěn apod.

-       energetika: kontrola potrubí, turbín a kotlů,

-       letectví: kontrola motorů s dutin,

-       automobilový průmysl: kontrola motorů, převodovek atd.,

-       stavebnictví: kontrola konstrukcí, mostů,

-       výroba: kontrola strojů a výrobních zařízení.

U inspekčních kamer jsou na výběr dvě kamerové hlavice o Ø 26 mm a Ø 40 mm (otočná/výkyvná) a k inspekčním endoskopům nabízíme široké spektrum vyměnitelných sond od Ø 3,9 mm pro kontrolu těmi nejmenšími otvory (např. v kříži dlaždic), což je jejich velká výhoda.

Více informací


WÖHLER BOHEMIA, s. r. o.
logo WÖHLER BOHEMIA, s. r. o.

Analyzátory spalin, inspekční kamery, digitální manometry, soupravy k měření těsnosti plynového vedení a další přístroje a nářadí pro plynaře, topenáře, instalatéry, vzduchotechniky, kominíky atd.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.