logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Časté a rychle dechové zkoušky? Vsaďte na policejní alkohol tester pro bezkontaktní měření

Řešíte ve firmě časté a rychle se po sobě opakující dechové zkoušky? Vsaďte na jeden z policejních alkohol testerů pro bezkontaktní měření. Zjistěte jaké vlastností zohlednit při výběru měřidla.

Kde se osvědčí policejní alkohol tester?

Dechové zkoušky na ověření střízlivostí se nejčastěji provádí během silničních kontrol, ale také ve školách čí na pracovištích. Typické příklady takových pracovišť, kde se osvědčí policejní alkohol tester, to transportní společností, stavební firmy, logistická centra, továrny, atp. Všude tam, kde je zapotřebí rychle změřit alkohol u velkého vzorku lidí.

Ověření zaměstnanců před nástupem do práce se ovšem netyká jedině vybraných profesi. Dechové zkoušky se běžně provádí v malých, středních a velkých firmách a nejsou ničím neobvyklým.

Měřidla vhodná pro odborné měření

Ideální měřidla pro časté a rychle se po sobě opakující dechové zkoušky to policejní alkohol testery. Základním faktorem, který je třeba zohlednit při výběru je schopnost bezkontaktního měřeni, proto si můžeme zúžit výběr na beznáustkové alkohol testery. Právě takové modely používá policie.

Na co se zaměřit pří výběru alkohol testeru:

  • rychlý elektrochemický senzor; nejlépe typu FastScan,
  • zřetelný způsob zobrazení výsledků; podsvícený LCD displej,
  • měřicí rozsah; optimálně 0,00 až 5,00 promile,
  • krátká doba přípravy; pod je 5 sekund bude vynikající,
  • jednoduchý způsob ovládání; intuitivní tlačítka,
  • funkce aktivního a pasivního měření.

Modely, které splňují výše uvedené požadavky koupíte a také zkalibrujete ve společností Spy Shop.

Více informací


Spy Shop
logo Spy Shop

Firma Spy Shop působí na trhu od roku 2007. Zaměřuje se na prodej nástrojů, které slouží k ochraně majetku a inspekci obtížně dostupných míst. V naší nabídce naleznete zařízení, jako skryté kamery, fotopasti nebo inspekční kamery.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.