logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Odhalte tajemství dokonalé osobní čistoty

Dopřejte si mimořádný zážitek každý den a užívejte si návštěvu WC se sprchovací toaletou INTEGRA s bidetovou tryskou, která změní Váš pohled na osobní hygienu a bude přínosem pro zdraví celé rodiny.

Ano, INTEGRA není jen obyčejná toaleta - nabízí širokou škálu funkcí. „Zadní mytí“ efektivně očišťuje konečník. Silný, ale šetrný proud vody odstraní všechny nečistoty, a Vy se tak budete cítit opravdu čistí. Program „Dámské mytí“ je upravený pro potřeby žen. „Masážní mytí“ spojuje užitečné s příjemným pro pocit relaxace za pomoci proměnlivého tlaku vody a kmitavého pohybu trysky. Mytí vodou poskytuje úlevu a také podporuje zdraví, zvlášť pokud Vás trápí např. hemoroidy, gynekol.záněty, únik moči, atd. Díky dálkovému ovládání si můžete vše nastavit dle vlastních preferencí. Bidetová tryska umožňuje účinné a šetrné mytí, které je pohodlné a ekologické, protože snižuje spotřebu toaletního papíru.

Večerní návštěvy toalety zpříjemní „Naváděcí světlo“. Je dostatečné pro noční orientaci v místnosti a šetrné pro oči a tak snadněji navážete na spánek. „Noční světlo“ - jemné vnitřní osvětlení toalety, slouží jako diskrétní, avšak efektní designový prvek vytvářející uklidňující atmosféru. Pro bezpečnost a komfort je toaleta vybavena systémem pozvolného zavírání víka a sedátka, což eliminuje riziko náhlého a hlučného dopadu víka.

Bezokrajová toaleta se hodí do každého interiéru a snadno se udržuje. Hladká keramika a rychlé odepínání sedátka umožňují jednoduché čištění. Funkce „Samočištění trysky“ zajišťuje, že je tryska vždy čistá a připravena k použití.

Řešení 2 v 1 ocení každý člen domácnosti. S takovým pomocníkem se každá návštěva koupelny stane příjemným okamžikem pohodlí a relaxace.


WATERGATE s.r.o.
logo WATERGATE s.r.o.

WATERGATE s.r.o. (provozovatel e-shopu) jsme na trhu od roku 2009 a specializujeme se na sprchovací toalety INTEGRA a přídavné elektronické bidety. Zajišťujeme technické poradenství, odbornou montáž, záruční a pozáruční servis.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.