logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Vyhodnocovací jednotky Vishay pro tenzometrické snímače nabízejí řadu možností

S vyhodnocovacími jednotkami Vishay budete mít jistotu přesnosti a spolehlivosti vážení. Kvalitní konstrukce a pokročilé technologie poskytují konzistentní výsledky bez ohledu na typ aplikace.

Optimalizujte váš vážící proces s vysoce výkonnými vyhodnocovacími jednotkami Vishay pro vážní systémy. Tyto jednotky jsou navrženy tak, aby poskytovaly spolehlivé a přesné výsledky při měření hmotnosti v různých aplikacích. Mohou být součástí návrhu vážního systému na míru od společnosti Manat.

Flexibilita a kompatibilita

Vyhodnocovací jednotky Vishay jsou kompatibilní s širokou škálou tenzometrických snímačů zatížení, což zajišťuje flexibilitu při výběru snímače pro konkrétní aplikaci. Bez ohledu na to, jestli potřebujete sledovat hmotnost v průmyslovém prostředí nebo v laboratoři, tyto vyhodnocovací jednotky splní vaše potřeby.

Různé funkce a vlastnosti

Vedle základního zobrazení hmotnosti nabízejí vyhodnocovací jednotky Vishay také širokou škálu dalších funkcí. Mohou poskytovat výstupy pro komunikaci s dalšími zařízeními, jako jsou počítače nebo LED panely. Díky nim máte možnost integrovat váhy do vašeho systému snadno a efektivně.

Odolné provedení

Pro ty, kteří vyžadují odolnost v náročných prostředích, se hodí vyhodnocovací jednotky s tělem z nerezové oceli. Jsou navrženy tak, aby odolaly drsným podmínkám průmyslových aplikací a zajišťovaly spolehlivý provoz i při častém používání.

Stupeň krytí IP

Volit můžete i různé stupně krytí IP, včetně IP4x, IP5x, IP6x a dalších. To vám umožní vybrat si takovou jednotku, která splňuje požadavky vaší konkrétní aplikace a zajišťuje ochranu před prachem, vlhkostí a jinými vnějšími vlivy.

Vyhodnocovací jednotky Vishay a Zemic


Manat s.r.o. - tenzometrické snímače zatížení
logo Manat s.r.o. - tenzometrické snímače zatížení

Snímače zatížení jsou důležitou součástí všech vážních systémů. Jejich úkolem je převod mechanické síly na elektronické zobrazení. Naše společnost se zaměřuje na poskytnutí širokého sortimentu tenzometrických snímačů zatížení a potřebného příslušenství.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.