logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Povrch TopMat – atraktivní a odolný mat pro plechovou střechu

Jedinečná barevnost, důležité užitné atributy. Společnost SATJAM přichází s novou povrchovou úpravou TopMat®, která v sobě spojuje právě tyto atributy, ovšem za příznivých cenových podmínek.

Matný povrch TopMat® dokáže na střešní krytině odolat i negativním přírodním podmínkám
Matný povrch TopMat® dokáže na střešní krytině odolat i negativním přírodním podmínkám

Strukturovaný matný povrch TopMat® na bázi polyesteru tloušťky 35 μm krytině dodává výbornou rezistenci vůči nepříznivým klimatickým podmínkám. Střecha tak dokáže dlouhodobě odolávat vnějším vlivům. „Povrch TopMat® je pomyslnou nadstavbou stávajícího matného materiálu Satmat hrubozrnný, s nímž zachovává stejný matný vzhled a hrubozrnnou strukturu, krytině ale poskytuje o něco lepší užitné vlastnosti a mechanickou odolnost,“ představuje novinku Ing. Petr Tureček, produktový manažer společnosti SATJAM, předního českého výrobce plechových střech.

Povrchová úprava TopMat® je k dispozici pro všechny ocelové krytiny SATJAM. Ocel je sama o sobě materiál s vysokou pevností a odolností vůči mechanickému namáhání, musí ale být dostatečně chráněná proti korozi. Úprava TopMat® proto ve srovnání s původními matnými povrchy na bázi polyesteru dosahuje ještě vyšší antikorozní a estetické odolnosti. Povrch dosahuje vyšší flexibility při nízkých teplotách a vyšší odolnosti proti korozi během přepravy a přípravy. Zároveň se také lépe tvaruje, a to i po delší době skladování. Samozřejmostí pak je stejně jako u ostatních povrchových úprav SATJAM nepřítomnost těžkých kovů.

Povrch TopMat® je dostupný v sedmi barevných provedeních: višňové, hnědé, černé, cihlové, antracitové, zelené a tmavě hnědé. Patřičnou stálost barev zajišťuje vysoká odolnost vůči UV záření, která zároveň prodlužuje životnost samotného povrchu, a tím i střešní krytiny. Ta díky tomu zůstává v perfektním stavu po mnoho let.

Více na www.satjam.cz.


SATJAM s.r.o.
logo SATJAM s.r.o.

SATJAM s.r.o. působí na českém trhu od roku 1995 jako dodavatel kovových lehkých střešních krytin, trapézových plechů, okapových systémů a profilů, fasádních systémů, doplňků a mnoha jiných výrobků používaných ve stavebnictví.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.