logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

ABB uvádí na trh novou designovou řadu zásuvek a vypínačů Zoni®

Nová řada Zoni® vyniká celkovým svěžím designem a moderními technologiemi vypínačů nové generace. Řada byla navržena, konstruována a vyrobena do posledního šroubku v závodě ABB v Jablonci nad Nisou.

Zoni® představuje novou ucelenou řadu vypínačů, zásuvek a dalších elektroinstalačních přístrojů, které na český trh přináší společnost ABB, jež patří k největším tuzemským výrobcům v tomto segmentu. Novinka navazuje na úspěch dnes již legendárních řad Levit® a Tango®, jichž se nejen do českých domácností prodalo více jak 150 milionů kusů. ABB ji představuje u příležitosti významného 155. výročí založení výroby v Jablonci nad Nisou, které v loňském roce oslavila.

Designová řada vypínačů a zásuvek Zoni® přichází s přístroji nové generace ABB-free@home flex®, které umožňují ovládání osvětlení a žaluzií pomocí technologie Bluetooth a mobilní aplikace. Nabízí spínání více přístrojů najednou i snadnou přeměnu ovládacích prvků v systému chytré domácnosti ABB-free@home®. Tím ABB znovu potvrzuje, že vypínače a zásuvky pro standardní elektroinstalaci i chytrou domácnost skutečně umí nabídnout v jednotném designu. Výraznou inovací prošly také přístroje zásuvek, které jsou nyní ještě bezpečnější díky integrovaným ochranným clonkám přímo do přístroje zásuvky. Tvarem a konstrukcí vychází Zoni® z elegantních oblých a zároveň subtilních tvarů, které odráží současné zákaznické preference i trendy v bytovém designu. Úzký profil, resp. výška vypínače (16 mm) a zásuvky (12 mm), tak zbytečně nevyčnívá nad stěnu.

„Po dvou letech, kdy jsme na český trh uvedli sérii Busch-Axcent, přicházíme s řadou Zoni, která je od prvního designového návrhu přes konstrukční řešení až po finální výrobu ryze českým produktem. Jsem přesvědčený, že u našich českých zákazníků zaboduje a v budoucnu se stane stejně úspěšnou, jako jsou naše ikonické řady Tango a Levit“, uvádí ředitel jednotky ABB Elektrotechnika v České republice Vladimír Janypka a upřesňuje, že novou generaci vypínačů a zásuvek Zoni si již zákazníci mohou prohlédnout i objednat v prodejní síti.

Další podrobnosti naleznete na webových stránkách – ZDE


ABB s.r.o.
logo ABB s.r.o.

ABB je přední světovou společností působící v oblasti energetiky a automatizace. V České republice působí na osmi lokalitách a zaměstnává více než 3400 lidí. Hlavní produkce: Elektromotory, generátory, frekvenční měniče, jejich díly, projekce, dodávky, ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.