logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Aquatherm Praha 2024 - již zítra otvíráme

Realizační firmy a vystavovatelé jsou v plném nasazení! A co Vás čeká? 197 expozic, 25% ze zahraničí, a to vše na 14.800m2.

Pestrá, a přitom ucelená přehlídka vystavovatelů, bohatý doprovodný program a nespočetné množství užitečných informací a podnětů, to vše je Aquatherm Praha 2024. Nezapomeňte se registrovat pro vstupenku zdarma na webové straně veletrhu a sledujte aktuální přehled doprovodného programu.

Mezinárodní veletrh technických zařízení budov 2024
5. - 8. března
PVA EXPO Praha Vstupenky zdarma

Dotační programy, oživení hypotečního trhu, novinky napříč oborem technického zařízení budov. To vše přispívá k velmi silnému obsazení tradičního veletrhu vytápění, vzduchotechniky, chlazení, měření a regulace, zdravotechniky a sanity Aquatherm Praha 2024. Po dvou letech se na letňanském výstavišti představí nejen špičky v oboru, ale také velké množství nových, nebo zahraničních firem. Návštěvníci se mohou těšit na více než 180 firem a opravdu pestrý doprovodný program jak pro odbornou, tak širokou veřejnost.

Mezi vystavovateli se po delší odmlce opět představí Panasonic Marketing Europe GmbH, LG Electronics. Oblast fotovoltaiky budou prezentovat značky SolidSun s.r.o., E.ON Energie a.s., S-Power Energies, s.r.o, SOMI Applications and Services s.r.o., GBC Solino s.r.o. S krásným designem do koupelen budou návštěvníky okouzlovat firmy Grohe ČR s.r.o., LAUFEN CZ s.r.o. A nesmíme zapomenout na tepelná čerpadla, těch bude letos opravdu nepřeberné množství, například na stáncích firem Acond, Bosch, Brilon, Buderus, Haier, Hisence, iDM, IVT, LG, Master Therm, Mitsubishi Electric, Nibe, Nord, Panasonic, Samsung, Sinclair, Vaillant, Viessmann, Wolf.

Společným tématem všech vystavovatelů však zůstává osobní kontakt, možnost získat zpětnou vazbu od návštěvníků, ale hlavně možnost návštěvníkům poradit a pomoct jim se zorientovat ve všech trendech a legislativních požadavcích nejen na novostavby.

Jste zvědaví, co se děje před otevřením hal?

Podívejte se do fotogalerie
 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.