logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

V čem vyniká řada zásuvek a vypínačů ABB Zoni?

Proč si kupovat obyčejné vypínače, když si můžete dopřát to nejlepší! Úspěšně jsme doplnili na sklad matné vypínače a zásuvky ABB Zoni! Co je na nich tak zvláštního?

Řada ABB Zoni vás zaručeně uhrane svým neobvykle příjemným povrchem, který je vyroben z kvalitního plastu s velmi jemnou povrchovou úpravou. Na dotyk připomíná přírodní jelenici nebo třeba jablíčkářský kryt na mobil. Tento povrch má kromě hedvábné delikátnosti i tu praktickou výhodu, že na něm nejsou vidět otisky.

Vypínače a zásuvky ABB Zoni mají mírně vypouklý tvar. Ohraničují je krycí rámečky, které nejsou klasicky rovné, ale mírně seknuté směrem ke zdi. Domovním přístrojům to tak dodává spolu s pěkně oblými rohy na zajímavé plastičnosti. Jelikož má tento tvar vypínače rámeček zakřivený směrem ke zdi, hrany rámečku jsou tím pádem tenké. Proto se tam neusazuje tolik viditelně prach.

Barvy byly u ABB Zoni pečlivě vybrány za účelem univerzálního použití. Jsou zářivější než na obrázcích, přitom dostatečně tlumené na to, aby nepůsobily v interiéru rušivě. Černá a bílá jsou osvědčené klasiky. Plná ocelově šedá se bude hodit k výrazným barvám jako je třeba hořčicová, červená, fialová apod. Nápadně povedená barva greige, šedobéžová, se hodí především k pastelovým barvám.

U řady ABB se klade důraz nejen a dostupnou moderní estetiku, ale splňuje požadavky také na funkčnost, bezúdržbovost, bytelnou konstrukci a kvalitní materiály.  Pojďte se na ně podívat na náš e-shop K&V ELEKTRO.

Více informací


K & V ELEKTRO a.s.
logo K & V ELEKTRO a.s.

K&V ELEKTRO a.s. je českým prověřeným velkoobchodním a maloobchodním prodejcem elektroinstalačního materiálu. Nabízí široký sortiment jako svítidla, světelné zdroje, vypínače, zásuvky, jističe, kabely a mnoho dalšího elektromateriálu skladem. Využít můžete ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.